Obnoviť stránku

iFrogz Sarus mic - ružová

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iFrogz Sarus mic - ružová

Slúchadlá iFrogz Sarus mic v sebe kĺbi jedinečnú kombináciu vycibreného moderného dizajnu a zároveň veľmi kvalitného výrobku, ktorého technické špecifikácie a vlastnosti poteší aj náročnejších poslucháčov. Skvelý zvuk si vychutnáte predovšetkým vďaka adekvátne dimenzovanému meničmi s neodymovými magnetmi.
Ak od svojich slúchadiel očakávate viac, než len prehrávanie hudby, sú tieto slúchadlá tým pravým výrobkom pre vás. Ich súčasťou je totiž jednotlačítkový ovládač a mikrofón na kábli. To vám okrem iného umožní plynule prejsť od prehrávania hudby k vybavovanie hovorov na vašom smartfóne (ovládač je kompatibilný s výrobkami značiek Apple, BlackBerry a Android).
Tieto slúchadlá sú dokonale prispôsobená vonkajšiemu prehrávanie. O ničím nerušené pohodlné počúvanie sa postarajúergonomicky tvarované nástavce s dvojitým lemom. To zaistí, že vám slúchadlá budú skvele držať v ušiach, aj keď budete napríklad práve dobiehať autobus. Príjemne vás môže prekvapiť aj odolný a zároveň poddajný kábel, Ktorého dĺžka je navyše prispôsobená vonkajšiemu prehrávanie.
Hlavné prednosti:
  • Ergonomicky tvarované nástavce s dvojitým lemom
  • Jednotlačidlový ovládač a mikrofón na kábli
  • Kvalitné meniče s neodymvými magnetmi
  • Odolný a poddajný kábel

Parametre a špecifikácie:
Konštrukcia:
Uzavretá
Frekvenčný rozsah:
20 - 20.000 Hz
Impedancia:
16 ohmov
Citlivosť:
92 dB +/- 3 dB pri 1 kHz
Rozhranie:
3,5 mm jack
Dĺžka kábla:
1,2 m
Meniče:
9 mm, neodymové magnety
Náušníky:
Intraaural
Ďalšie prednosti:
Ovládanie na kábli
Mikrofón
Farebné prevedenie:
Ružové
Kód:  IFG029c
Produktové číslo:  8595603905842

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16