Obnoviť stránku

IDEAL 2220 CC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

IDEAL 2220 CC

Skartovač IDEAL 2220 CC s rezom na pruhy ľahko skartuje súčasne až 13 listov papiera s rýchlosťou 3,6 m/min. Stupeň utajenia P-2 je vhodný na skartáciu interných dokumentov. Navyše si poradí so zničením osobných dát uchovaných na cédečkách. Skartovaný papier je následne ukladaný do koša s objemom 20 l. Ak sa stane, že sa papier zasekne, tak skartovaču nechýba ani funkcia spätného chodu.

Základné parametre skartovača IDEAL 2220 CC

  • Pozdĺžny rez rozreže dokumenty na dlhé pruhy
  • Bezpečnostný stupeň P-2 – prúžok do 6 mm
  • Možnosť skartovať materiál: papier, CD, DVD
  • Súčasne zvládne skartovať 13 listov
  • Kôš s objemom 20 l
  • Rýchlosť skartovania 3,6 m/min

Ďalšie doplnky skartovacieho stroja IDEAL 2220 CC

Na zľahčenie práce má skartovač v repertoári doplnkové funkcie. Po priložení papiera sa vďaka IR senzoru skartovač automaticky zapne, skartovačky sa teda nemusíte ani dotknúť. Prístroj je tiež schopný pracovať automaticky za pomoci samočinného podávača. Skartovačka sa sama vypne, aby sa predišlo prehriatiu alebo preťaženiu. IDEAL 2220 CC má vyťahovací kôš na papier, a tak nemusíte skartovač pri vysypávaní rozoberať. Čerešničkou na torte sú odlúčené zásobníky na skartované CD/DVD/Blu-ray disky, plastové karty a papier.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 34,5 cm
Výška 45,2 cm
Hĺbka 21,5 cm
Hmotnosť 6 000 g

Typ

Typ Automatická

Zabezpečenie

Typ rezania Pozdĺžny rez
Max. veľkosť rezu papiera Prúžok max. 6 mm

Vlastnosti

Skartovaný materiál Papier, CD, DVD
Objem koša 20 l
Rýchlosť skartácie 3,6 m/min

Výbava

Výbava Spätný chod, Vypnutie pri prehriatí/preplnení, Vyberateľný kôš, Start/stop automatický, Podávač (automatický), Separované koše na rôzny odpad
Kód:  IDLa004
Produktové číslo:  22204111

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13