Obnoviť stránku

ICY DOCK MB975SP-B R1

ICY DOCK MB975SP-B R1

Kompaktný hotswap modul až pre päticu 3,5" harddiskov SATA III. Vďaka novému úspornému dizajnu zaberá minimum miesta a disky sú v ňom pevne a bezpečne uložené. Tomu napomáha aj zosilnená konštrukcia zámku dverí s uzamykateľnými hliníkovými zámkami. Veľmi jednoduchá inštalácia na princípe Plug & Play zaručuje absolútne jednoduché použitie, a to pri samotnom vložení diskov aj pri zapojení SATA káblov na zadnej strane. Modul je vybavený prednými aj zadnými vetracími otvormi a vzadu je osadený výkonným 80 mm ventilátorom.

Kľúčové vlastnosti modulu HDD cage ICY DOCK MB975SP-B R1

  • Pojme až 5 3,5" harddiskov
  • Rozhranie SATA III
  • Jednoduchá inštalácia Plug & Play
  • Bezpečné uloženie v hliníkovom tele
  • Vetrák s nastaviteľnou intenzitou chladenia
  • Vysoká prenosová rýchlosť
  • LED kontrolky

Spracovanie a technické prednosti

V závislosti na použitom harddisku môžete dosiahnuť prenosovú rýchlosť až 6 GB/s, čo z modulu robí ideálnu oporu pre nadšencov v multimediálnej alebo hernej oblasti. Celý modul je vyrobený z hliníka, vyznačuje sa preto nízkou hmotnosťou a poskytuje príslušnú pevnosť pre ochranu diskov. Chladiaci vetrák je opatrený 3-stupňovým nastaviteľným režimom intenzity chladenia a v prednej časti nechýbajú LED kontrolky u každej zo zásuviek, indikujúce bezproblémový chod diskov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Formát rámčeka 3,5"
Šírka 146 mm
Výška 126 mm
Hĺbka 210 mm
Určenie Pre PC, Pre server

Podporované disky

Podporovaný formát diskov 3,5"

Rozhraní

Pripojenie disku SATA

Výbava a funkcie

Výbava a funkcie Hot swap, Zámok (Keylock), Ventilátor
Kód:  FV050c9
Produktové číslo:  MB975SP-B R1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04