Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Icy Box IB-AC703-C

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu
Pri kúpe 1 ks 21,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 20,81 €/ks
Pri kúpe 3 ks 20,26 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 19,70 €/ks

Icy Box IB-AC703-C

Icy Box slúži jednak ako ochranný obal pre 2,5" HDD alebo SSD disky, zároveň slúži aj ako redukcia SATA III rozhranie na USB 3.0 s obojstranným konektorom typu C. Ponúka tak hneď dve výhody v jednom balení. Výhoda USB 3.0 je v tom, že disk ľahko pripojíte prakticky k akémukoľvek zariadeniu, ktoré cez USB komunikuje. Navyše dosiahnete rýchlosť prenosu dát až 5 Gb/s, takže práca so súbormi na disku bude vždy veľmi svižná. Druhou výhodou je ochranný box, ktorý disk chráni pred prachom a tlmí otrasy. Box môžete použiť samostatne alebo v kombinácii s adaptérom na USB. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ochranný obal s redukciou z SATA III na USB 3.0
  • Obojstranný USB-C konektor
  • Rýchlosť prenosu dát až 5 Gb/s
  • Ochranný plastikový obal možno použiť aj zvlášť
  • Možnosť rýchlej výmeny disku v obale za iný
  • Nie je potrebné nič inštalovať
  • Kompatibilný s Windows aj MAC

Hot Swap - rýchla výmena disku za iný

Ak potrebujete pevný disk v boxe vymeniť za iný, zvládnete to bez použitia skrutiek a odpájania kábla - jednoducho ho vyberte a nahraďte iným. Všetko je tak rýchlejšie a jednoduchšie. Vďaka funkcii Plug and Play nie je vyžadovaná žiadna inštalácia, stačí len prepojiť USB kábel s počítačom a disk je pripravený na použitie. O jeho stave vás informuje LED dióda.

 

Parametre a špecifikácia

Podporované disky

Maximálna hrúbka disku 9,5 mm

Konektory

Konektory USB-C
Štandardy USB 3.2 Gen 1
Kód:  FV291h1a1
Produktové číslo:  IB-AC703-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06