Obnoviť stránku

Icy Box IB-366-C31

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Icy Box IB-366-C31

Externý box ICY BOX IB-366-C31 je určený na uloženie 3,5" SATA SSD alebo HDD disku. Box disponuje hliníkovým puzdrom, ktoré umožňuje horizontálne aj vertikálne použitie a je s ním ľahká manipulácia. Na pripojenie k počítaču je box vybavený konektorom USB 3.1 Gen 2 typu C, ktorý ponúkne vysoké prenosové rýchlosti a stabilný prenos dát. Na boxu sa nachádza aj indikačná LED dióda, ktorá zobrazuje aktivitu disku.

Kľúčové vlastnosti externého boxu ICY BOX IB-366-C31

  • Externý box ICY BOX IB-366-C31 pre 3,5" SATA SSD a HDD disk
  • USB 3.1 Gen 2 pripojenie
  • Hliníkové puzdro ponúka jednoduchú manipuláciu
  • Podpora funkcií HotSwap, EasySwap a Plug and Play

Jednoduchá manipulácia

Externý box ICY BOX IB-366-C31 podporuje funkcie HotSwap, EasySwap a Plug and Play vďaka ktorým je práca s diskom hračkou. Disk je možné aj za prevádzky jednoducho odpojiť či pripojiť, a to bez použitia akýchkoľvek skrutiek alebo ťažkej inštalácie.


Parametre a špecifikácia

Konektory

Konektory USB-C
Kód:  FV237g20
Produktové číslo:  IB-366-C31

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17