Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ICY BOX 168SK-B

4,6 70 hodnotení
22,90 €

ICY BOX 168SK-B

Kvalitný hliníkový rám určený pre 3,5" pevné disky s rozhraním Serial ATA je možné umiestniť do 5,25" pozície počítačovej skrine. Špecialitou tohto modelu je možnosť pripojiť disk bez nutnosti jeho montáže do zásuvky. Vykoná sa to iba zasunutím do pripravených koľajničiek. Vďaka tejto veľmi jednoduchej nanipulácii je vhodný na častú výmenu diskov. Pripojiť môžete pevné disky Serial ATA typu I a II, čo umožňuje maximálnu prenosovú rýchlosť až 300 MB/s. K počítaču sa rámček pripája taktiež cez Serial ATA rozhranie. Využiť môžete možnosti uzamknutia disku vnútri rámu pomocou uzamykateľného mechanizmu. Zariadenie je vybavené gumovými podložkami pre tlmenie vibrácií, ktoré disk prenáša na skriňu. Samozrejmosťou je podpora HotSwap a Plug & Play pre jednoduchú výmenu disku aj počas behu počítača.
Parametre a špecifikácie:
Umiestnenie:
Interné, 5,25" pozícia
Rozhranie:
Serial ATA
Určený pre pevné disky:
3,5" Serial ATA I a II
Maximálna prenosová rýchlosť:
300 MB/s
Rozmery:
94 × 149 × 42 mm
Hmotnosť:
305 g

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Formát rámčeka 5,25"
Šírka 94 mm
Výška 149 mm
Hĺbka 42 mm
Určenie Pre PC

Podporované disky

Podporovaný formát diskov 3,5"

Rozhraní

Pripojenie disku SATA
Pripojenie do PC SATA

Výbava a funkcie

Výbava a funkcie Hot swap
Kód:  FV038a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  IB-168SK-B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11