Obnoviť stránku

I HEART REVOLUTION Tasty Peach Mascara 8 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

I HEART REVOLUTION Tasty Peach Mascara 8 g

Maskara I HEART REVOLUTION Tasty Peach dodáva riasam vysnívanú dĺžku a objem. Vďaka silikónovej kefke riasenka zachytí každú vašu riasu a poskytne tak dokonalý výsledok. Maskara je navyše v roztomilom oranžovom balení s mini broskyňami, takže sa vo vašej zbierke kozmetiky len tak nestratí. Oslňte svoje okolie svojimi panenkovskými riasami s maskarou I HEART REVOLUTION Tasty Peach!

Kľúčové vlastnosti maskary I HEART REVOLUTION Tasty Peach Mascara

  • Riasenka značky I HEART REVOLUTION
  • Dodáva riasam vysnívanú dĺžku a objem
  • V roztomilom balení s mini broskyňami
  • Maskara REVOLUTION má silikónovú kefku
  • Zachytí každú riasu

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, PVP, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Ozokerite, Polybutene, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, CERA ALBA (BEESWAX, CIRE D'ABEILLE), Phenoxyethanol, Triethanolamine, Hydrogenated Palm Acid, Stearyl Stearate, Methylparaben, Propylparaben, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Aroma (Flavor), CI 77499 (Iron Oxides).


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO4055
Produktové číslo:  5057566245401

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13