Obnoviť stránku

Hyundai Xerxes HUCT9e čierny

2,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hyundai Xerxes HUCT9e čierny

Tablet Hyundai Xerxes HUCT9e vám za nekompromisne nízku cenu poskytne všetko, čo má moderný tablet mať. Jeho výbava postačí na každodenné činnosti, ako je surfovanie na internete, prezeranie fotografií a videa alebo hranie nenáročných hier. Ako operačný systém tu figuruje osvedčený a optimalizovaný Android vo verzii 4.2.2 s obchodom Play, v ktorom nájdete tisíce aplikácií.

Kľúčové vlastnosti

  • 9" dotykový displej
  • Dvojjadrový procesor dostatočný na plynulý chod
  • Osvedčený systém Android 4.2.2
  • Predná a zadná kamera
  • Podpora Micro SD kariet s kapacitou 32 GB

Dostupný tablet na každodenné využitie

Dotykový displej má dostatočne jemné rozlíšenie 1024 × 600 pixelov. Jeho veľkosť 9" je ideálny na prezeranie obsahu ale zároveň nie je tablet príliš veľký a ľahko ho tak vezmete kamkoľvek so sebou.Nájdete tu aj zadný 2 Mpx fotoaparát na zhotovovanie snímok a prednú kamerku hodiacu sa pre video chat. Na internet sa pripojíte cez WiFi alebo využijete micro USB na pripojenie 3G modemu. Zabudované úložisko s veľkosťou 8 GB môžete ďalej rozšíriť kartami Micro SD až o ďalších 32 GB.

 
Kód:  HYN001k
Produktové číslo:  TABHY09000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09