Obnoviť stránku

Hyundai VK 750

4,7 114 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hyundai VK 750

Snáď každý z nás pozná tie nepríjemné rána, kedy sa vám ani nestihnú rozlepiť oči a vy si jednoducho potrebujete dať šálku dobre uvareného zeleného čaju. Avšak príprava znamená ozajstné úsilie a snaženie. Musíte si presne postrážiť teplotu vody, čo sa môže často javiť ako nemožná úloha. Avšak s rýchlovarnou kanvicou Hyundai VK 750 aj ťažká úloha bude ľahká a jednoduchá.

Kľúčové vlastnosti kanvice Hyundai VK 750

  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Ľahké čistenie kanvice
  • Možnosť naplniť až 1,5 l vody
  • Jednoduché nastavenie požadovanej teploty
  • Funkcia KEEP WARM udrží vodu horúcu
  • Filter je vyberateľný a umývateľný

Voda pripravená s gráciou

Samotná kanvica Hyundai VK 750 je schopná inteligentnej kontroly teploty vody. Vy si nastavíte teplotu podľa potreby a kanvica si sama všetko riadi a pripraví tekutinu podľa zadania. Možno nastaviť teplotu vody 60, 70, 80, 90 a 100 stupňov. LCD displej priamo na zariadení vám umožní sledovať požadovanú funkciu a existujúcu teplotu. Vďaka unikátnej funkcii KEEP WARM bude vaša voda držaná pri stabilnom ohriatí po celých 60 minút. Zariadeniu je vdýchnutý život motorčekom s výkonom celých 2200 W. Vodoznak vám v každej situácii ukáže naplnenie vodou. Produkt dokáže pojať pri maximálnom naplnení až 1,5 litra tekutiny. Trojnásobný bezpečnostný systém s istotou vypne zariadenie v prípade nebezpečenstva prehriatia, chodu naprázdno alebo pri zdvihnutí kanvice z podstavca. Samotná rýchlovarná kanvica sa vďaka použitému materiálu veľmi ľahko udržuje v čistote. Jednoduchý a čistý dizajn skvele doplní každú kuchyňu.

Veľkosť:
15,5 × 23 × 24,4 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Filter, LCD displej, Otočná základňa
Funkcie Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro
Kód:  HYURK004
Produktové číslo:  HYUVK750
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08