Obnoviť stránku

HYUNDAI VIN32DZ

+ 40 mesiacov záruka po registrácii
4,8 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HYUNDAI VIN32DZ


Vinotéka Hyundai VIN32DZ poskytuje vínu nielen presnú teplotu, ale aj správnu polohu a pokoj. Dvere chladničky, ktoré sa musia často otvárať, nie sú vhodným prostredím na ukladanie kvalitných kusov. Podobne tomu je aj s pivnicou, pokiaľ však nie je špeciálne vyhradená pre skladovanie vín. S touto vinotékou vyriešite problém s uskladnením vín ľahko a rýchlo.


Elegantná a priestranná vinotéka

Elegantné čierne prevedenie s priesvitnými dvierkami je vybavené drôtenými policami. Vinotéka Hyundai VIN32DZ je vybavená LED displejom a ovládaním vnútorného osvetlenia. Pomocou LED displeja môžete nastaviť teplotu v rozsahu 12 – 18 °C pre hornú zónu a 8 – 18 °C pre spodnú zónu.

Ak máte v úmysle podávať červené aj biele víno pri správnej teplote, vďaka funkcii DUAL ZONE to nebude problém. V jednotlivých zónach si môžete nastaviť rôznu teplotu, pretože oba druhy vín sa podávajú pri rozdielnej teplote. Teplotný rozsah vinotéky Hyundai VIN32DZ je 8 – 18°.


 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 85 cm
Šírka 40 cm
Hĺbka 51,5 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 22,5 kg

Typ

Spôsob chladenia Termočlánok
Počet zón 2 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 8
Materiál políc Kov
Vnútorný objem 78 l

Funkcie

Vybavenie Displej

Energetické parametre vínoték (staré)

Energetická trieda C
Hlučnosť 38 dB
Počet fliaš 32
Kód:  FAP3500
Produktové číslo:  HYUVIN32DZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16