Obnoviť stránku

HYUNDAI VIN12G

4,5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
184,90 €

HYUNDAI VIN12G

Vinotéka HYUNDAI VIN12G

Doprajte si aj v domácich podmienkach kvalitne vychladené víno. Domáca vinotéka Hyundai VIN12G ponúka objem 33 l a kapacitu až pre 12 fliaš (v závislosti od rozmerov fľaše). Teplotu v nej si nastavíte v rozmedzí 12 – 18 °C . Okrem toho, že udrží vaše vína v ideálnej teplote, poteší vás aj elegantným dizajnom, vďaka ktorému sa stane vkusným doplnkom vášho interiéru.


Vinotéka HYUNDAI VIN12G

Ideálne podmienky pre vaše víno

Chladnička na víno Hyundai VIN12G poskytne vínu presnú a stálu teplotu, potrebné prítmie a vlhkosť – podmienky ktoré nenahradíte ani skladovaním v pivnici či obyčajnej chladničke. Vnútorný priestor vínnej chladničky rozdeľuje 5 chrómovaných políc. Teplotu možno nastaviť medzi 12 až 18 °C.


Vitrína na víno Hyundai VIN12G s nízkou spotrebou a jednoduchým ovládaním

Pretože vitrína na víno Hyundai VIN12G má nepretržitú prevádzku, jej výrobca sa sústredil aj na to, aby mala čo najnižšiu spotrebu. S príkonom 50 W spadá do energetickej triedy G. Jej spotreba elektrickej energie je 0,36 kWh za 24 h. Úsporné je aj vnútorné LED osvetlenie v bielej farbe. Polovodičový systém zaisťuje, že hlučnosť spotrebiča nepresiahne 26 dB(A). Obsluha je jednoduchá vďaka dotykovému ovládaniu a prehľadnému LED displeju.

Vinotéka HYUNDAI VIN12G

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 132 kWh/annum
Počet fliaš 12
Emisie hluku šíreného vzduchom A

Typ

Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 5
Materiál políc Kov
Vnútorný objem 33 l

Funkcie

Vybavenie Displej

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 61,5 cm
Šírka 25,2 cm
Hĺbka 50,4 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 12 kg
Kód:  HYUVIN002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HYUVIN12G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17