Obnoviť stránku

HYUNDAI VIN 12 DZ

+ 40 mesiacov záruka po registrácii
4,4 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HYUNDAI VIN 12 DZ


Domáca vinotéka Hyundai VIN 12 DZ vytvára pre skladovanie vína oveľa lepšie podmienky ako bežná chladnička. Hodí sa pre všetkých, ktorí nemajú pivnicu a ocenia ju aj tí, ktorí chcú mať svoje víno vždy po ruke. Voľne stojaca vinotéka Hyundai VIN 12 DZ s kapacitou až pre 12 fliaš má elegantné čierne prevedenie so zrkadlovo tónovanými presklenými dvierkami.


Vychutnajte si svoje obľúbené víno v pohodlí domova

Vinotéka Hyundai VIN 12 DZ vybavená duálnou zónou chladenia vám poskytne ideálne teplotné podmienky pre vaše obľúbené víno priamo u vás doma, napríklad v obývacej izbe alebo spálni. Umožňuje nastaviť optimálnu teplotu v rozmedzí 12 – 18 °C v hornej zóne a 6 – 18 °C v spodnej zóne. Je vybavená drôtenými policami, na ktoré môžete uložiť až 12 fliaš vína s maximálnym rozmerom 8 × 33 cm. Dotykové ovládanie vinotéky je veľmi jednoduché a rýchle.

Medzi ďalšie prednosti tejto vinotéky patrí vnútorné LED osvetlenie, ktoré poskytuje príjemné a praktické presvetlenie vnútorného priestoru napríklad pri umiestnení v tmavom prostredí, alebo v neskorých hodinách za tmy. Okrem toho je vinotéka vďaka polovodičovému chladiacemu systému veľmi tichá a bez vibrácií, takže o jej prevádzke vôbec neviete. So svojou spotrebou el. energie je zaradená do úspornej energetickej triedy A.


 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 67,8 cm
Šírka 25,2 cm
Hĺbka 50,8 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 13,9 kg

Typ

Spôsob chladenia Termočlánok
Počet zón 2 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 6
Materiál políc Kov
Vnútorný objem 33 l

Funkcie

Vybavenie Displej, LED osvetlenie

Energetické parametre vínoték (staré)

Energetická trieda A
Hlučnosť 38 dB
Počet fliaš 12
Kód:  FAP3500f
Produktové číslo:  HYUVIN12DZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03