Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Hyundai SI332

4,5 148 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Hyundai SI332

Ak hľadáte žehličku s naparovaním, mohla by vám vyhovovať naparovacia žehlička Hyundai. Na výrobu žehliacej plochy slúži keramika. Patrí medzi najkvalitnejšie materiály, ktoré uľahčujú pohyb žehličky po všetkých typoch tkanín. S príkonom 2200 W sa rýchlejšie zahreje na prevádzkovú teplotu a bude nachystaná na žehlenie. Žehlička na oblečenie je vybavená parným výkonom so silou 35 g/min, s ktorým si ľahko poradíte aj s bielizňou náročnejšou na žehlenie. Ak sa stále objavujú pokrčené záhyby na záclonách, či odevoch, stačí nastaviť silnejší parný ráz, ktorý je možné zvýšiť až na 120 g/min. Žehlička disponuje nádobkou na vodu s objemom 260 ml. K pohodlnému ovládaniu žehličky prispieva 1,9m napájací kábel. So žehličkou na oblečenie Hyundai sa ľahko pustíte do každého záhybu na vašom oblečení.

Kľúčové prednosti žehličky Hyundai SI332

  • Naparovacia žehlička na bielizeň Hyundai vám pomôže s každodenným žehlením
  • Jej žehliaca plocha z keramiky ľahko kĺže po všetkých typoch tkanín
  • Príkon s výškou 2200 W žehličku rozohreje za krátky čas
  • Parný výkon žehličky je 35 g/min
  • Na odolné záhyby využijete parný ráz so silou až 120 g/min
  • K výbave žehličky patrí aj nádobka na vodu s objemom 260 ml
  • Dĺžka prívodného kábla žehličky je 1,9 m

Funkcie naparovacej žehličky Hyundai

Žehlička Hyundai sa stane vašou obľúbenou vďaka praktickým funkciám. Žehliaca plocha sa veľmi jednoducho udržiava vďaka samočistiacej funkcii, nelipnú na nej prichytené nečistoty. Niekedy je potrebné nepoddajné záhyby jemne navlhčiť. Stlačením tlačidla spustíte jemné rozprašovanie a bielizeň tak zvláčnie. Pridané vlastnosti žehličky na oblečenie Hyundai robia zo žehlenia o niečo príjemnejšiu činnosť.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie
Ďalšie funkcie Samočistenie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 200 W
Parný výkon 35 g/min
Parný ráz 120 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Rozmery a objem

Objem nádržky 260 ml
Dĺžka kábla 1,9 m

Farba

Farba Tyrkysová
Kód:  HYUZN332
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HYUSI332
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01