Obnoviť stránku

Hyundai PL209

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -20 %
78,90 € 98,90 €

Hyundai PL209

Epilátor Hyundai

Dámsky epilátor Hyundai s technológiou IPL (Intense Pulsed Light) predstavuje šetrné, dlhotrvajúce a bezbolestné odstránenie chĺpkov. Vysoko kvalitný a bezpečný dizajn s presnou aplikáciou a nastaviteľnou intenzitou je ideálny na rôzne časti tela a typy pleti.

Hladká a zamatová pokožka

Objavte kúzlo hladkej a zamatovej pokožky, ktorú si budete môcť užívať niekoľko týždňov. Epilátor Hyundai s vysoko kvalitnou Quartz lampou je ideálnym riešením na šetrné, bezbolestné a dlhodobé odstraňovanie chĺpkov.

Inteligentné technológie a dlhá životnosť

Funkcie epilátora sú založené na inovatívnej technológii intenzívneho pulzného svetla (IPL). Svetelné výboje v koži deaktivujú korienky chĺpkov už vo fáze rastu. Chĺpky s neaktívnymi korienkami následne vypadnú a ich rast sa zastaví alebo obmedzí na dlhú dobu. Celková životnosť epilátora je až 300 000 pulzov, čo znamená, že ho môžete používať niekoľko rokov.

Nastaviteľný pre každý typ a tón pleti

Epilátor Hyundai je ideálny pre osoby so svetlejším tónom pleti a tmavými chĺpkami. Tie sú totiž schopné absorbovať najviac energie zo zábleskov. Vďaka možnosti vybrať si z 5 stupňov výkonu ale epilátor využijete, aj keď je vaša pokožka tmavšia. Jednoducho povedané - čím tmavší tón kože máte, tým nižšiu intenzitu epilácie zvolíte. Epilátor môžete tiež použiť na epiláciu všetkých častí tela okrem oblasti očí, krku a citlivých intímnych oblastí.

Presná aplikácia a bezpečnosť

Súčasťou balenia je aj adaptér na zmenšenie aplikačného okienka, ktorého štandardná veľkosť je cca 3,5 cm2. Nasadením adaptéra sa okienko zmenší na 1,2 cm2, a tak bude aplikácia zábleskov presnejšia. Na výber máte dva režimy prevádzky – ručné alebo automatické. Okrem toho je epilátor vybavený integrovaným UV filtrom, ktorý chráni pokožku pred UV žiarením. Súčasťou súpravy sú aj okuliare s UV filtrom, ktoré zaistia ochranu očí.

Kľúčové vlastnosti

  • IPL (Intense Pulsed Light) technológia
  • Vybavené vysoko kvalitnou QUARTZ lampou
  • 5 intenzít výkonu
  • Adaptér na zmenšenie aplikačného okienka
  • Jednoduché a bezpečné použitie
  • Integrovaný UV filter
  • Funkcia automatického vypnutia po 15 minútach
  • Ochranné okuliare s UV filtrom

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ IPL

Využitie

Využitie Tvár, Nohy, Chrbát, Telo

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie UV filter
Počet nadstavcov 1
Počet hlavíc 1
Obsah balenia Napájací adaptér

Vlastnosti

Počet režimov 5

Farba

Farba Biela

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  HYUEP418
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HYUIPL209
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08