Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hyundai PDP 10810 H DVBT

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hyundai PDP 10810 H DVBT

Trávite veľa času cestovaním a mimo pohodlia vašej obývačky, ale aj napriek tomu si nechcete nechať uniknúť vami obľúbené relácie či filmy? Potom sa stane práve Hyundai PDP 10810 vaším novým najlepším parťákom. Tento prenosný DVD prehrávač podporuje cez 7 formátov prehrávania a má v sebe zabudovaný digitálny tuner s podporou EPG. Ak príde čas na sledovanie práve v lietadle, nemusíte sa ničoho obávať, displej sa dá prispôsobiť podľa vašich požiadaviek a audio si môžete prehrávať do slúchadiel, ktoré sú obsahom balenia.

Prečo práve Hyudai PDP 10810?

  • Ovládanie tohto prenosného DVD prehrávača je zabudované na prístroji, ale aj diaľkovo pomocou ovládača
  • Uhlopriečka displeja s rozlíšením 1024 × 600 px činí 10 "(26 cm)
  • Prehráva formáty - JPG, MP3, AVI, MPG, VOB, DivX, XviD
  • Jeho štandardná výdrž bez pripojenia k elektrine je okolo 2 hodín
  • Možnosť sledovania TV prenosu kdekoľvek na cestách

Bezdrôtový DVD prehrávač, ktorý vám prehrá čokoľvek a kdekoľvek

Nielenže si tento prehrávač poradí s prehrávaním TV vysielania kdekoľvek práve bude signál, ale tiež je doplnený radom slotov a výstupov, ktoré vaše sledovanie uľahčia. Ako prví môžeme pozdvihnúť HDMI kábel, vďaka ktorému môžete stream z Hyundai PDP 10810 H DVBT preniesť do ktoréhokoľvek monitora alebo televízie. Ďalej disponuje slotom na pamäťovú kartu a USB. No a v neposlednom rade vám pri potrebe vyššej hlasitosti alebo súkromia môže prehrať audio do pripojených reproduktorov alebo slúchadiel.

Kvalita displeja na tomto prehrávači

Hyundai vybavil model PDP 10810 LCD displejom, ktorý je podsvietený technológiou LED direct a vďaka tomu dosahuje skvelý vizuálny pôžitok vo dne aj v noci. Ak sa obávate z maximálneho rozlíšenia 1024 × 600 pixelov, tak nemusíte mať strach. Rozlíšenie tohto prenosného prehrávača je totiž úplne vyhovujúce 10 palcovému displeju.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prehrávača Prenosný

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní S audio/video výstupom (3,5 mm jack), S HDMI, S SD, S USB
Video formáty AVI, DivX, MPG, VOB, XviD
Audio formáty MP3
Kód:  GHY308c9
Produktové číslo:  HYUPDP10810HDVBT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03