Obnoviť stránku

Hyundai OVET 111

4,5 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hyundai OVET 111

Hyundai OVET 111 vás bude vždy presne informovať o telesnej hmotnosti a pomôže vám s formovaním vašej postavy. Táto osobná digitálna váha dokáže analyzovať telesný tuk, množstvo tekutín, svalovú hmotu aj hmotnosť kostí. Moderný prístroj k svojmu meraniu využíva 5 vstupných parametrov - výšku, váhu, vek, pohlavie a biologický odpor. Navyše disponuje pamäťou až pre 10 osôb.
Inteligentná váha meria s rozlíšením na 100 g a ponúka maximálnu nosnosť do 180 kg, na prípadné preťaženie vás upozorní integrovaný indikátor. Pri zaťažení sa automaticky aktivuje a ihneď začne vážiť. Všetky údaje jednoducho odčítate z veľkého a dobre čitateľného displeja. Váha sa potom automaticky vynuluje a vypne, čím sa efektívne predlžuje životnosť batérií.
Moderná váha je vyrobená z tvrdeného bezpečnostného skla hrúbky 6 mm. Povrch je preto veľmi hygienický a ľahko sa udržiava. Výhodou je tiež štýlový strieborno-biely dizajn.
Parametre a špecifikácia:
Merací rozsah:
180 kg
Presnosť váženia:
S rozlíšením na 100 g
Materiál:
6 mm tvrdené bezpečnostné sklo
Vlastnosti a funkcie:
Dotykové ovládanie
Displej vysoký 20 mm
Pamäť pre 10 osôb
Ihneď váži - stačí sa na váhu postaviť
Automatické zapnutie a zváženie
Automatické vynulovanie
Automatické vypnutie
Indikátor preťaženia
Napájanie:
2x batéria CR2032 (súčasť balenia)
Rozmery:
2,2 x 30 x 30 cm
Farba:
Biela, strieborná

Kód:  HYUVO001
Produktové číslo:  HYUOVET111
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12