Obnoviť stránku

Hyundai MPC 401 FM 2GB čierna

4,0 43 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hyundai MPC 401 FM 2GB čierna

Cenovo dostupný MP4 prehrávač HYUNDAI MPC 401 sa stane skvelým partnerom na cestách, aj pri čakaní u lekára, kedy Vám pomôže skrátiť si dlhú chvíľu obľúbenou piesňou, seriálom alebo počúvaním FM rádia. Prehrávač je vybavený kvalitným farebným displejom s uhlopriečkou 1,8". Ovládanie prístroja je realizované pomocou niekoľkých tlačidiel a je veľmi intuitívne. K tomu prispieva aj prehľadné usporiadanie ponuky a jednotlivých sekcií. Prehrávač sa môže pochváliť 2 GB internou flash pamäťou, ktorú možno ďalej podľa potreby rozširovať prostredníctvom pamäťových kariet typu microSD alebo microSDHC.
HYUNDAI MPC 401 si poradí s prehrávaním najbežnejších formátov obrazu, zvuku aj videa, medzi ktoré patrí JPG, BMP, MP3, WMA, WAV či AMV. Okrem toho je v prístroji inštalovaný aj digitálny PLL tuner pre čisté počúvanie obľúbených FM rádio staníc. Pre ideálne nastavenie prehrávania zvuku je k dispozícii ekvalizér. Ďalšou funkciou tohto multimediálneho zariadenia je režim diktafónu, umožňujúci nahrať si hovorené poznámky alebo dôležitú prednášku. Prostredníctvom 3,5 mm jacku si môžete pripojiť obľúbené slúchadlá a USB 2.0 rozhranie slúži na nabíjanie a prepojenie s počítačom, či inými zariadeniami. O napájanie sa stará kvalitný Li-Pol akumulátor, ktorý udrží MP4 prehrávač pri živote naozaj dlho. Čierne farebné prevedenie je doplnené štýlovým zeleným prúžkom.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
MP4 prehrávač
Displej:
Typ: farebný
Uhlopriečka: 1,8"
Pamäť:
Typ internej pamäte: flash
Veľkosť internej pamäte: 2 GB
Podporované pamäťové karty: microSD/microSDHC
Prehrávané formáty multimédií:
JPG, BMP, MP3, WMA, WAV, AMV
Ďalšie funkcie:
Digitálny PLL tuner (FM rádio)
Prehrávanie videa
Diktafón
Ekvalizér
Rozhranie:
Slúchadlový výstup
USB port
Napájanie:
Typ: Li-Pol akumulátor
Výdrž pri prehrávaní zvuku: 10 hodín
Výdrž pri prehrávaní videa: 4,5 hodiny
Rozmery:
8,4 x 4,5 x 1,2 cm
Hmotnosť:
60 g
Farebné prevedenie:
čierne so zeleným prúžkom

Kód:  JHY430
Produktové číslo:  HYUMPC401GB2FMBG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13