Obnoviť stránku

Hyundai MP 366 FMBL 4GB modrý

3,7 18 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Hyundai MP 366 FMBL 4GB modrý

Štýlový a vysoko kompaktný MP3 prehrávač HYUNDAI MP 366 zaplní váš svet prenosnou hudbou skvelej kvality. Maličký a extrémne ľahký prístroj disponuje vnútornou pamäťou 4 GB a podporuje prehrávanie zvukových formátov MP3 a WMA. Vo výbave však nechýba ani praktický PLL FM tuner.

Dostať svoju hudbu do zariadenia bude veľmi jednoduché, pretože po pripojení prostredníctvom USB 2.0 rozhrania k počítaču či inému zariadeniu funguje ako flash disk – hudbu tak stačí jednoducho pretiahnuť a začať počúvať. Skvelou vymoženosťou je prítomnosť hneď dvoch výstupov pre slúchadlá – môžete tak počúvať hudbu napríklad s kamarátom alebo priateľkou.

Ovládanie MP3 prehrávača HYUNDAI MP 366 je zabezpečené spoľahlivou kombináciou intuitívne rozmiestnených tlačidiel a OLED displeja. Svoje využitie nájde aj možnosť nahrávať FM rádio alebo mikrofón – zariadenie teda možno využiť ako diktafón. Čerešničkou na torte v zozname predností MP3 prehrávača je jeho výdrž na batériu – umožní vám užívať si obľúbenú hudbu až neskutočných 1 000 minút nepretržitého počúvania.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
MP3 prehrávač

Displej:
OLED panel

Podporované formáty:
MP3
WMA

Pamäť:
4 GB

Tuner:
PLL FM tuner s možnosťou priameho nahrávania

Rozhranie:
USB 2.0 (funkcia USB disku)
2× výstup pre slúchadlá

Ďalšie vlastnosti:
Možnosť nahrávania z rádia a mikrofónu
Diktafón
Prednastavené ekvalizéry

Výdrž batérie:
Až 1 000 minút nepretržitého počúvania

Príslušenstvo:
Slúchadlá

Rozmery:
8,4 × 1,1 × 2,6 cm

Hmotnosť:
25 g

Farebné vyhotovenie:
Modré

Kód:  JHY429d1
Produktové číslo:  HYUMP366GB4FMBL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19