Obnoviť stránku

Hyundai Assistant

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hyundai Assistant

Kuchynský robot Hyundai Assistant

Kuchynský robot Hyundai Assistant

Žiadna moderná domácnosť sa nezaobíde bez praktických pomocníkov. Kuchynský robot Hyundai Assistant s veľkou 5 l nerezovou misou vám ušetrí čas aj námahu v kuchyni. Napriek svojim kompaktným rozmerom dokáže pripraviť napríklad 1 kilogram cesta na chlieb, a to za zlomok času oproti ručnému spracovaniu. Miesič cesta Hyundai Assistant skrýva výkonný 1 000 W motor so stabilizátorom, ktorý udrží nastavené otáčky aj pri vysokom zaťažení.

Domáci robot má multifunkčné využitie

Domáci robot Hyundai Assistant si poradí s dôkladným miesením kysnutých ciest, miešaním ľahších ciest aj s vyšľahaním nadýchaného snehu. Na dosiahnutie maximálnych otáčok využijete funkciu PULSE. Kuchynský robot na miesenie cesta Hyundai Assistant spracuje všetky suroviny naozaj starostlivo, a to vďaka planetárnemu systému miešania. To znamená, že nadstavec v nádobe pri miešaní opisuje kruh a zároveň sa otáča okolo vlastnej osi, takže sa dostane aj k stenám misy. V balení nájdete šľahaciu a miešaciu metlu a hnetací hák.

Kuchynský robot Hyundai Assistant
Kuchynský robot Hyundai Assistant

Bezpečnosť na prvom mieste

Kuchynskému robotu Hyundai Assistant nechýbajú ani bezpečnostné prvky. Tepelná poistka zabráni prehriatiu motora v prípade, že by snáď došlo k preťaženiu robota. Inteligentný systém výkyvného ramena vás ochráni pred nechceným spustením spotrebiča v otvorenej polohe a navyše uľahčuje aj výmenu príslušenstva. Protišmykové nožičky zabránia nebezpečnému cestovaniu robota po pracovnej ploche. Napájací kábel s dĺžkou 1,22 m vám zaistí dostatočný manipulačný priestor. A pokiaľ si vystačíte s kratšou prívodnou šnúrou, jej nepoužívanú časť ľahko naviniete a uschováte do dna prístroja.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, Šľahacia metla
Objem misy 5 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 6
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 33,9 cm
Šírka 34 cm
Výška 31,1 cm
Hmotnosť 4,65 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  HYUKR043
Produktové číslo:  HYUROB010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11