Obnoviť stránku

Hysure TOP-X

4,1 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hysure TOP-X

Odvlhčovanie s

absorpčnými kryštálmi

Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X si vždy bude vedieť poradiť s vysokou vlhkosťou v domácnosti, ktorá vo väčšine prípadov vyvoláva nielen vlhnutie múrov, ale najmä tvorbu nebezpečných plesní, čo spravidla nepriaznivo ovplyvní aj zdravotné podmienky vo vašej domácnosti. Tento model odvlhčovača vzduchu na báze absorpčných kryštálov sa dá ideálne použiť do priestorov každého druhu do veľkosti plochy 5 m2.

Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X

ROZMERY

120 × 120 × 270 mm

KAPACITA

100 ml

PRE OBLASŤ

Cca 5 m2

Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X

Absorpčné kryštály

Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X pracuje na princípe absorpčných kryštálov, ktoré pohlcujú vlhkosť. Samotné telo odvlhčovača nepotrebuje na svoju činnosť žiadnu elektroniku. Odvlhčovač tak môžete umiestniť napríklad do zásuvky medzi svoje oblečenie a zásuvku zatvoriť.

Vysúšanie kryštálov

Keď sa absorpčné kryštály odvlhčovača sfarbia do tmavo zelenej farby, znamená to, že sú už plne nasiaknuté a je potrebné ich vysušiť. V tom prípade nasaďte telo odvlhčovača Hysure na základňu pripojenú do elektrickej siete a nechajte ju pracovať. Približne po dvoch hodinách absorpčné kryštály zmenia farbu na oranžovú, čo znamená, že sú opäť pripravené na použitie. V balení odvlhčovača nájdete dve sušiace náplne, nemusíte tak čakať na vysušenie.

Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X
Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X

Kľúčové vlastnosti
odvlhčovača vzduchu Hysure TOP–X

  • Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X pracuje na princípe absorpčných kryštálov
  • Na svoju činnosť nepotrebuje elektrickú energiu
  • Vysúšanie kryštálov prebieha na základni prístroja
  • Odvlhčovač disponuje LED indikátorom
  • Odporúča sa do priestorov do 5 m2
  • Kapacita absorpčných kryštálov je 100 ml

Ocenenie IF Design Awards

Unikátny dizajn tohto produktu získal prestížnu cenu IF Design Awards. Teraz môžete mať tento nádherný kúsok u vás doma.

Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X
Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X

Reddot ocenenie

Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X získal tiež Reddot ocenenie za produktový a komunikačný design. Toto ocenenie je udeľované dizajnovým centrom z Nemeckej spolkovej krajiny Severné Porýnie-Vestfálsko.

Praktický LED indikátor

Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X disponuje LED indikátorom, ktorý sa sfarbí do bielej farby pri zapojení do elektrického prúdu. Zelenou farbou signalizuje, že na základni je umiestnené telo zvlhčovača a prebieha vysúšanie. Po dvoch hodinách sa LED indikátor automaticky vypne. Ak kryštály nebudú dostatočne vysušené, možno cyklus opakovať znovu.

Odvlhčovač vzduchu Hysure TOP-X

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 0,8 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 5 m2
Objem nádoby 0,1 l
Maximálna hlučnosť 0 dB
Hmotnosť 0,87 kg

Funkcie

Funkcie Automatické odvlhčovanie, Indikácia plného zásobníka
Kód:  SHYSOV360
Produktové číslo:  HSR-TOPX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06