Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hysure Q10

4,0 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hysure Q10

Odvlhčovanie a

čistenie v jednom

Odvlhčovač vzduchu Hysure Q10 si dokáže poradiť s nežiaducou vlhkosťou v dome aj byte, ktorá často vyvoláva tvorbu plesní a baktérií, čo môže nepriaznivo ovplyvniť váš zdravotný stav aj kvalitu bývania. Okrem odvlhčenia zvládne vzduch tiež vyčistiť. Odvlhčovač Hysure je ideálny do miestností v dome s plochou do 20 m2. Môžete ho tiež využiť aj na urýchlenie vysúšania bielizne.

Odvlhčovač vzduchu Hysure Q10

ROZMERY

193 × 193 × 332 mm

KAPACITA

1 500 ml

PRE OBLASŤ

cca 20 m2

Odvlhčovač vzduchu Hysure Q10

Disponuje filtrom HEPA 13

Čistička vzduchu Hysure Q10 je vybavená filtrom HEPA 13, ktorý zadrží až 99,95 % častíc s veľkosťou 0,1 – 0,3 mikrometra. Jeho úlohou je zachytiť najjemnejšie častice, ako je prach, peľ, cigaretový dym, výkaly roztočov alebo plesne. Vydrží pracovať približne 2 200 hodín. Po tejto dobe vás upozorní na jeho výmenu blikajúci oranžový indikátor. Po vymenení filtra počítadlo resetujte pre nový filter. Čistička má svoje vlastné tlačidlo na vypnutie a zapnutie. Disponuje tiež tromi rýchlosťami cirkulácie vzduchu: vysoká, stredná a nízka. Zaiste oceníte praktický časovač. Zvoliť si môžete činnosť čističky na dve, štyri a osem hodín. Po uplynutí nastaveného času sa prístroj automaticky vypne.

Oceníte veľkú kapacitu nádržky

Odvlhčovač Hysure Q10 môžete zapnúť iba pokiaľ je čistička aktívna. Nádržka na vodu má objem 1 500 ml. Pri naplnení nádržky sa indikátor rozsvieti na červeno a prístroj sa automaticky vypne. Nemusíte mať strach z pretečenia alebo poškodenia prístroja. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá, nádobku vyberiete, vodu vylejete a odvlhčovač je pripravený znovu na používanie.

Odvlhčovač vzduchu Hysure Q10
Odvlhčovač vzduchu Hysure Q10

Kľúčové vlastnosti
odvlhčovača vzduchu Hysure Q10

  • Odvlhčovač vzduchu Hysure Q10 odvlhčuje aj čistí zároveň
  • Disponuje automatickým vypnutím
  • Je vybavený praktickým LEDkovým indikátorom
  • Čistička je vybavená tromi rýchlosťami a časovačom
  • Oceníte filter HEPA 13
  • Odporúča sa do priestorov do 20 m2
  • Objem nádržky je 1 500 ml
  • Pre svoju nízku hlučnosť ho možno využívať aj v noci

Nízka hladina hluku odvlhčovača Hysure Q10

Výhodou odvlhčovača vzduchu Hysure Q10 je takmer nepočuteľná prevádzka pri 45 dB, preto ho kľudne môžete používať aj v noci. Nebude vás rušiť počas spánku. O jeho dostatočnom výkone vypovedá odvlhčovacia kapacita 0,7 l/deň.

Odvlhčovač vzduchu Hysure Q10

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 0,7 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 20 m2
Objem nádoby 1 l
Maximálna hlučnosť 45 dB
Hmotnosť 2,7 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Časovač, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Indikácia plného zásobníka, Auto-defrost
Kód:  SHYSOV506
Produktové číslo:  HSR-Q10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13