Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HyperX Pulsefire Gaming Mouse + Fury S

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX Pulsefire Gaming Mouse + Fury S

Skúsení hráči a profesionáli vedia, že presná a spoľahlivá myš môže znamenať rozdiel medzi víťazstvom a porážkou. Ak má byť navyše taká myš naozaj k niečomu, je nutné ju používať na povrchu prinášajúcom ďalšiu optimalizáciu presnosti.
Súprava hernej myši HyperX Pulsefire FPS a podložky pod myš HyperX FURY S ti ponúka nástroje, ktoré potrebuješ k ovládnutiu digitálneho sveta. Myš Pulsefire FPS využíva osvedčený senzor Pixart 3310, ktorý zabezpečuje plynulý pohyb bez zrýchľovania a ponúka presnosť, na ktorú sa môžeš spoľahnúť. Či si už kráľ ostreľovačov alebo ničiteľ vo veľkom štýle, nájdeš predvolenú hodnotu DPI, akú potrebuješ stlačením jediného tlačidla.
Ergonomické protišmykové vyhotovenie podporuje štýl držania celou dlaňou, rovnako ako štýl držanie „v pazúroch“. Nízka hmotnosť navyše umožňuje hrať pohodlne dlhšiu dobu. Myš HyperX Pulsefire FPS je vybavená spínačmi Omron a šiestimi trvanlivými extrémne citlivými tlačidlami, ktoré pri všetkých kliknutiach dávajú jasnú hmatovú spätnú väzbu.

Presný optický senzor Pixart 3310

Myš Pulsefire FPS dosahuje vyššiu presnosť plynulým a citlivým sledovaním pohybu, bez zrýchlenia.

4 režimy DPI

Štyri predvolené nastavenia DPI v rozmedzí 400 až 3 200 zvolíte stlačením tlačidla. Či už si majster ostreľovač alebo skúsený bojovník v stiesnených priestoroch, myš Pulsefire FPS má pripravené nastavenie pre tvoj herný štýl.

Špičkové spínače Omron

Trvanlivé spínače Omron dávajú myši Pulsefire FPS jasnú hmatovú spätnú väzbu a sú dosť robustné, aby obstáli aj v najkrutejších bitkách.

Šesť mimoriadne citlivých tlačidiel

Šesť citlivých tlačidiel zaisťuje presné ovládanie, vďaka ktorému neprídeš uprostred bitky ani o jediné dôležité kliknutie.


Nekĺzavé bočné príchytky s textúrou

Príchytky s textúrou ti pomôžu držať myš pevne v ruke, keď začne ísť do tuhého.

Bezšvíkové nestrapkavé šitie

Podložka FURY S má bezšvíkové, nestrapkavé a šité okraje, ktoré vytvárajú dokonalé zarovnanie a jednotný povrch. Ten je odolný voči opotrebovaniu a poškodeniu.

Optimálna presnosť

Podložka FURY S je vyrobená z husto tkanej látky, ktorá je na dotyk hladká a zaisťuje konzistentnú drážku. Je vybavená jemnou textúrou na presné sledovanie pohybu myši.

Navrhnutá pre pohodlie a stabilitu

Podložka má mäkký látkový povrch, ktorý je zárukou pohodlia pre zápästie. Textúrovaná prírodná guma na spodnej strane je navrhnutá tak, aby podložka dokonale držala na svojom mieste aj v náročných okamihoch.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,11 cm
Výška 4,19 cm
Hĺbka 12,75 cm
Hmotnosť 0,1 kg

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 3 200 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  DU356a2
Produktové číslo:  HXK-DM01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06