Obnoviť stránku

HyperX Predator 240GB s adaptérom do PCIe

4,8 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

HyperX Predator 240GB s adaptérom do PCIe

Označenie HyperX je výsadou iba tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Inak to nie je ani v prípade nového špičkového SSD disku Kingston HyperX Predator s ultravysokými rýchlosťami ako pri čítaní, tak pri zápise.
Disk využíva moderné technológie pre enormne rýchlu odozvu pri multitaskingu. Jeho prevedenie M.2 umožňuje dosahovať vyššie rýchlosti ako kedykoľvek predtým. Posúva tak možnosti počítačových zostáv do nových dimenzií. Neuveriteľná rýchlosť prenosu dát dosahuje až 1400 MB/s pre čítanie a 600 MB/s pre zápis, a bez problémov tak prevalcuje akúkoľvek konkurenciu. Je teda vhodný pre náročných užívateľov, ktorí od svojho stroja požadujú extrémny výkon a okamžitú odozvu.
Rozmerový formát M.2 zaručuje podporu platforiem novej generácie so slotom M.2. Okrem toho je v balení k dispozícii adaptér HHHL (half-height, half-length, čiže polovičná výška a dĺžka) určený pre mnoho existujúcich dosiek, ktoré päticu M.2 nemajú. Umožňuje tak zapojiť disk cez štandardný slot PCI Express. Navyše sú pribalené štandardné úchyty, ale aj úchyty pre tenší profil, aby bolo možné disk použiť aj v malých a štíhlych výkonných systémoch. Kingston poskytuje na disk trojročnú záruku s bezplatnou technickou podporou.

Kód:  FT136d1
Produktové číslo:  SHPM2280P2H/240G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07