Obnoviť stránku

HyperX Gaming Pack II

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX Gaming Pack II

Skvelá herná súprava HyperX Gaming Pack II obsahuje slúchadlá, klávesnicu a myš s podložkou. Je určená pre každého, kto nechce strácať čas hľadaním vhodných komponentov. Táto značková súprava vám prináša všetko dôležité čo budete potrebovať k hraniu v špičkovej kvalite. 

Slúchadlá HyperX Cloud II Headset červené

Ide o nástupcu legendárnej hernej súpravy HyperX Cloud. Tento model je plne optimalizovaný pre profesionálne hranie, takže vás nebudú tlačiť ani po mnohých hodinách počúvania. Pohodlie zabezpečuje mäkko prešívaný hlavový most, ušné vzstuženie z pamäťovej peny a klapky prešité umelou kožou. O kvalitný zvuk sa starajú enormne veľké meniče s rozmerom 53 mm. Spolu s USB zvukovou kartou, ktorá je vyladená pre hráčov, dokážu yaobstarať ten najkvalitnejší 7.1 priestorový zvuk. Pre hranie je samozrejme treba mikrofón. Ten pri HyperX 2 Cloud zaistí veľmi čistý prenos zvuku pri komunikácii so spoluhráčmi. Navyše je odnímateľný a ohybný. So slúchadlami dostanete tiež:

  • Praktické puzdro na prenášanie
  • Semišové kryty na náušníky
  • Odpojiteľný mikrofón
  • Externá zvuková karta do USB
  • Certifikácia Discord

Klávesnica HyperX Alloy Elite Red Mechanical Gaming Keyboard

Mechanická klávesnica HyperX Alloy Elite Red ponúka kvalitné spracovanie, kompaktné rozmery a štýlový minimalistický dizajn. Vďaka jej rozmerom je vhodná predovšetkým na hranie FPS hier, keď necháva viac priestoru na stole pre pohyb myšou. Masívny kovový rám zaručuje pevnosť a odolnosť, zatiaľ čo mechanické spínače Cherry MX Red poskytnú presnú odozvu.

  • Kvalitné spracovanie s odolným kovovým rámom
  • Mechanické spínače Cherry MX Red
  • Červené podsvietenie s individuálnym nastavením
  • USB konektor pre nabíjanie inteligentných zariadení
  • Klávesy so 100 % anti-ghosting
  • Kompaktný dizajn pre ľahké prenášanie
  • Cestovné puzdro a náhradné klávesy v balení

Klávesy Cherry MX zaručujú až 50 miliónov stlačení bez straty kvality a navyše sú vybavené špeciálnou technológiou Cherry Gold Crosspoint. Pozlátené kontakty majú samočistiacu funkciu a sú tak odolné voči prachu a nečistotám. Klávesnici HyperX Alloy Elite Red nechýbajú herné funkcie ako je zamknutie windows klávesmi alebo Anti-Ghosting, ktorý umožňuje stlačiť všetky klávesy naraz.
Samozrejmosťou je podsvietenie kláves červenou farbou, ktorá vystihuje rad HyperX Alloy Elite. Môžete si vybrať hneď zo šiestich prednastavených režimov dynamických svetelných efektov a piatich úrovní jasu. Ako bonus sú ku klávesnici pribalené náhradné klávesy v štýlovom vyhotovení s textúrovaným povrchom pre lepšiu ovládateľnosť. Spoločne s nimi je tu aj nástroj keycap pre jednoduchú výmenu klávesov.

Herná myš s hernou podložkou HyperX Pulsefire Gaming Mouse + Fury S

Všetky profesionálnych hráčov určite poteší prvá optická myš z rodiny HyperX, ktorá je vybavená štandardnou výbavou herných myší. Konkrétne ide o dobre pohyblivé koliesko a pogumovanú rukoväť. Štyri prednastavené hodnoty DPI s farebným LED indikátorom umožnia kalibrovať citlivosť myši priamo počas chodu a zmeniť nastavenie bez nutnosti použiť softvér. Pletený USB kábel ponúka dlhšiu životnosť. Myš má príjemné tvarovanie, vďaka ktorému skvele padne do ruky a umožní tráviť dlhé hodiny hraním obľúbených hier. Navyše k nej dostanete kvalitnú hernú podložku HyperX Fury S pre zužitkovanie kladných vlastností pri snímaní.

  • Kvalitná herná podložka (240 × 290 × 4 mm)
  • Prvá optická myš z rodiny HyperX
  • Vybavená štandardnou výbavou herných myší
  • Prednastavenie hodnoty DPI (400/800/1600/3200)
  • Pogumovaná rukoväť pre pohodlné uchopenie
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,11 cm
Výška 4,19 cm
Hĺbka 12,75 cm
Hmotnosť 120 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, USB Hub, Multimediálne klávesy

Typ spínača

Typ spínača Cherry MX Red

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 44,2 cm (441,96 mm)
Výška 3,81 cm (38,1 mm)

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 3 200 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  DUSET02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01