Obnoviť stránku

HyperX FURY S Mouse Pad XL

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX FURY S Mouse Pad XL

Kvalitná herná podložka pod myš HyperX FURY S Mouse Pad XL

Spoločnosť HyperX myslí na náročných hráčov a snaží sa splniť všetky ich túžby. Práve preto je tu nová herná podložka FURY S Mouse Pad XL v senzačnom vyhotovení. Kolosálne rozmery podložky vám dovolia mať myš a klávesnicu vždy na jednom mieste. Robustne obšité okraje značne predlžujú životnosť podložky. Nech už máte akúkoľvek myš, všetky budú lietať rovnako rýchlo aj dostatočne presne. Samozrejmosťou podložky HyperX FURY S Mouse Pad XL je gumový protišmykový základ, zaisťujúci prvotriedne herné momenty.

Nadštandardne rozmerná podložka

Do hernej podložky HyperX FURY S Mouse Pad XL sa okamžite zamilujete. Má totiž skutočne monumentálne rozmery 900 × 420 mm. To je dosť miesta na umiestnenie klávesnice a úplne neobmedzené pohyby myši.

Kvalitne vyhotovená podložka HyperX FURY S Mouse Pad XL

HyperX FURY S Mouse Pad XL má bezšvíkové prešívané okraje proti roztrhnutiu, ktoré sú odolné proti každodennému opotrebovaniu. Samozrejmosťou je logo HyperX v pravom dolnom rohu.

Podložka pod myš, ktorá sa ani nepohne

Robíte prudké a nečakané pohyby myšou? V tom prípade oceníte, že podložka HyperX FURY S Mouse Pad XL je vybavená mäkkým látkovým povrchom pre maximálne pohodlie vášho zápästia. A pre dokonalé uchytenie na jednom mieste potom vďačí spodnej strane z prírodnej gumy, ktorá je navrhnutá tak, aby držala aj pri veľkej fyzickej námahe.

Kľúčové vlastnosti podložky HyperX FURY S Mouse Pad XL

  • Špičková herná podložka pod myš
  • Veľkolepé rozmery 900 × 420 mm
  • Vhodná pre hráčov všetkého typu
  • Odolné vyhotovenie
  • Vďaka gumovej základni skvele drží na jednom mieste

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 90 cm
Výška 42 cm
Hĺbka 0,4 cm

Farba

Farba Čierna

Určenie

Určenie Herná
Veľkosť XL

Vlastnosti

Materiál Textil, Guma
Ďalšie vlastnosti Antistatický povrch, Protišmyková základňa
Kód:  DS996a4
Produktové číslo:  4P5Q9AA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03