Obnoviť stránku

HyperX Cloud Revolver S

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX Cloud Revolver S


Slúchadlá HyperX Cloud Revolver S sú pripravené na akciu s Plug N Play a virtuálnym zvukom Dolby® Surround 7. Počúvajte každý krok, explóziu a výstrel tak čisto ako v kine, a to vďaka simulovaným siedmym pozičným reproduktorom, ktoré poskytujú presný zvuk so vzdialenosťou a hĺbkou. Zdokonalená zvuková karta USB s digitálnym spracovaním signálu zvláda všetko, prináša konzistentný zvuk prémiovej kvality bez ohľadu na to, v akom systéme prehrávate.
Podsvietené tlačidlá na ovládacej jednotke zvuku vám umožnia rýchlo aktivovať zvuk Dolby, umožnia vám stlmenie, reguláciu mikrofónu a výstupných úrovní. Nové basové zosilnenie a ploché a vokálne režimy ekvalizéra vám umožnia prepínať medzi nastaveniami naladenými pre hry, streamovanie, hudbu alebo filmy. Revolver S má zvukovú scénu so štúdiovou kvalitou, ktorá vyniká pri hrách FPS a nastavení otvoreného prostredia, takže zvuky počujete ďaleko presnejšie.
Jedinečne navrhnutý budič slúchadiel Revolver S oddeľuje hĺbky, stredy a výšky, a prepracované profily vytvárajú zvuky, z ktorých budú milovníci zvuku doslova vo vytržení. Ozajstní hráči a používatelia streamovania si zamilujú vyššiu kvalitu značkovej pamäťovej peny HyperX a novú širšiu čelenku, ktorá na hlave znižuje tlak a rovnomerne rozkladá hmotnosť.

Slúchadlá Cloud Revolver S navrhnuté v Nemecku majú pevnú oceľovú konštrukciu pre dlhotrvajúcu odolnosť a stabilitu, a sú postavené tak, aby zvukovú dokonalosť niesli celé roky.

Dolby Surround 7.1

HyperX Cloud Revolver S spolu so Plug N Play a virtuálnym zvukom Dolby® Surround 7.1 sú pripravené k boju – nie je potrebný žiadny softvér. Zvukové zážitky ako v kine.

Ovládacia jednotka so zvukovou kartou DSP

Zvuková karta Digital Signal Processing vylepšuje zvuk a zlepšuje potlačenie šumu pre optimálny herný zážitok. Podsvietené tlačidlá umožňujú Push-to-Dolby, stlmenie a nastavenie mikrofónu a výstupných úrovní, a to okamžite vďaka ovládacej jednotke zvuku.

Štúdiová kvalita zvuku

Revolver S má zvukovú scénu so štúdiovou kvalitou, ktorá vyniká pri hrách FPS a nastavení otvoreného prostredia, takže lepšie počujete zvuky z väčšej vzdialenosti, teda máte nad nepriateľmi výhodu.

Presný a ostrý zvuk

50 mm smerové meniče slúchadiel HyperX Cloud Revolver S sú súbežne nasmerované do uší a doslova chrlia presný a ostrý zvuk so zvýšenými basmi.


Pamäťová pena pre maximálny komfort

Červená značková pamäťová pena HyperX poskytuje pri intenzívnych herných maratónoch dlhotrvajúce pohodlie.

Odolný oceľový rám

Náhlavná súprava HyperX Cloud Revolver S je vybavená odolným oceľovým rámom, ktorý ponúka mimoriadne dlhú životnosť a tvarovú stabilitu.

Odnímateľný mikrofón

Slúchadlá HyperX Cloud Revolver S majú certifikáciu od spoločností TeamSpeak a Discord, a sú kompatibilné s programami, ako je Skype, Ventrilo, Mumble, RaidCall a ďalšími VOIP programami.

Široká kompatibilita

USB Plug N Play Dolby Surround 7.1 kompatibilný s PC, PS4, PS4 Pro a zariadeniami s podporou zvuku cez USB, stereo kompatibilný cez 3,5 mm konektor s Xbox One1, Xbox One S1, Mac1, PC, PS4, PS4 Pro, mobilnými zariadeniami a VR3.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, USB Type-A
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Priestorový zvuk 7.1

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 28 000 Hz
Citlivosť 100,5 dB/mW
Impedancia 30 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia do 28 000 Hz
Funkcie Odnímateľný

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4
Kód:  DS992e2
Produktové číslo:  HX-HSCRS-GM/EM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16