Obnoviť stránku

HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition

3,7 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition

Urobte si radosť a kúpte si slúchadlá s témou vašej obľúbenej hry Gears of War. Nechajte sa uniesť reprodukciou ako nikdy pred tým a ohromujúcim rozsahom a hĺbkou, ktoré vám jasne dajú vedieť, že ste nenarazili na len tak hocijaké slúchadlá. S ich pomocou lokalizujete protivníkov skôr, než sa k vám priblíži a s ľahkosťou ich pošlite „do nebíčka“. Novo vyladené zvukové profily vytvárajú rozsiahlejšiu zvukovú scénu, ktorá sa perfektne hodí na FPS a hranie v otvorenom svete, rovnako ako na koncertný zážitok pri počúvaní hudby. Jednoduché zapojenie je zaručené so všetkými konzolami Xbox One, PlayStation 4 a Wii U, počítačmi, mobilnými telefónmi a tabletmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné slúchadlá s témou hry Gears of War
  • Spĺňajú certifikáciu TeamSpeak a Discord
  • Prémiové 50 mm meniče na skvelú dynamiku
  • Veľmi odolný oceľový rám zvyšuje životnosť
  • Pamäťová pena HyperX zabezpečuje vysoký komfort
  • Naozaj široké multiplatformové využitie

Snímanie hlasu v najvyššej kvalite

Vo výbave samozrejme nestojí bokom ani flexibilne nastaviteľný a odnímateľný mikrofón s funkciami eliminácie okolitého šumu a zvýšenie zrozumiteľnosti hlasu na ľahšiu komunikáciu v hre. O jeho kvalite ostatne hovorí aj certifikácia TeamSpeak, ale aj rozsiahla použiteľnosť takmer s akýmikoľvek komunikačnými programami. Spomeňme napríklad Discord, Skype, Ventrilo, Mumble, či RaidCall.

Nemecká konštrukčná precíznosť

Headset bol navrhnutý asertívnymi a detailmi posadnutými nemeckými inžiniermi a podľa toho aj vyzerá jeho spracovanie. Základom je odolný oceľový rám, ktorý dopĺňajú uzavreté koženkové mušle s čalúnením, signovanou a extra hustou pamäťovou penou HyperX. Vďaka nej získate maximálne pohodlie aj pri dlhom bojovaní až do skorých ranných hodín. Konektorový kábel je dlhý 1,3 metra a obsahuje štandardný 4-pólový konektor (CTIA). Ten ale môžete ľahko predĺžiť o ďalšie dva metre s ovládacím zvukovým boxom a štandardnou dvojicou 3,5 mm konektorov na slúchadlá a mikrofón, na ktoré nájdete konektor na všetkých bežných zvukových kartách.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Platforma

Platforma PlayStation 4, Xbox ONE
Kód:  DS992e1a
Produktové číslo:  HX-HSCRXGW-RD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11