Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk

Každý milovník hier vie, že nie je dôležité iba grafické spracovanie hry, ale aj dokonalý zvuk. Tieto herné slúchadlá HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk vynikajú komfortným nosením vďaka čalúnením náušníkom. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou úplnej izolácie zvukov prostredia. Slúchadlá sú obohatené o mikrofón. Oproti podobným slúchadlám vynikajú úctyhodne dlhým káblom. Zásluhou frekvenčného rozsahu 50 Hz až 18 000 Hz budete presvedčení o tom, že všetko budete počuť v tej najlepšej kvalite.

  • Hmotnosť herných slúchadiel 322 g
  • Bezchybná čierna farba
  • Viac než dostatočná dĺžka kábla 3 m a viac

HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk zaujmú vychytaným mikrofónom

Hráči aj iní používatelia ocenia zabudovaný mikrofón. Mikrofón slúchadiel HyperX zaručí nerušenú virtuálnu komunikáciu s priateľmi pomocou aplikácií, ako je Skype. Jeho odnímateľné vyhotovenie nijako neprekáža pri počúvaní muziky.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, Xbox ONE
Kód:  DS992c1
Produktové číslo:  HX-HSCL-SR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03