Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HyperX Cloud Gaming Headset strieborná

4,7 57 hodnotení

HyperX Cloud Gaming Headset strieborná


Súprava HyperX Cloud™ je navrhnutá tak, aby napĺňala potreby konzolových hráčov, ktorí to myslia s hraním počítačových hier vážne. Súprava Cloud v prevedení Silver má pohodlné ovládanie zvuku priamo na kábli, takže nemusíš prechádzať systémovú ponuku, ale máš ovládanie priamo na dosah ruky.

Trvanlivý hliníkový rám je navrhnutý tak, aby bol dlhodobo spoľahlivý a odolal námahe, ktorú denné hranie predstavuje. Náušníky vyrobené zo 100 % pamäťovej peny a vystužený náhlavný pás potiahnutý koženkou zabezpečujú dokonalé pohodlie pre dlhé víkendy a noci strávené hraním.

53 mm meniče na úrovni HiFi a vylepšená reprodukcia basov dosahujú úplne čisté reprodukcie vysokých, stredných aj nízkych tónov, uzavreté náušníky dokonale utíšia vonkajší svet, takže sa môžeš úplne ponoriť do hry. Mikrofón náhlavnej súpravy Cloud je možné podľa ľubovôle nastaviť a navyše eliminuje šumy z pozadia, takže ťa ostatní počujú hlasno a jasne. Keď budeš mať chuť počúvať hudbu, stačí mikrofón odpojiť a uložiť si ho na neskôr.


Ovládanie zvuku na kábli

Súprava Cloud v prevedení Silver má ovládanie zvuku na kábli, ktoré vzniklo špeciálne pre konzolových hráčov. Tí už nemusia prechádzať systémovými ponukami, keď chcú upraviť hlasitosť zvuku alebo vypnúť mikrofón.

Trvanlivý hliníkový rám

Súprava Cloud je vybavená kvalitným hliníkovým rámom, ktorý je zárukou dlhodobej trvanlivosti.

Maximálne pohodlie

Náušníky sú vyrobené zo 100 % pamäťovej peny s vystuženým koženkovým náhlavným pásom, vďaka čomu zaisťujú maximálne pohodlie, aj keď hráš celé hodiny v kuse.

Zvuk, ktorý ťa vtiahne do hry

53 mm meniče náhlavnej súpravy HyperX Cloud, ktoré dosahujú úroveň HiFi, spolu s vylepšenou reprodukciou basov, zabezpečia absolútne jasné vysoké, živé stredné a bohaté nízke tóny.


Odnímateľný mikrofón

Nastaviteľný mikrofón potlačujúci okolitý hluk eliminuje šumy z pozadia. Výsledkom je hlasná a čistá komunikácia. Keď je čas oddýchnuť si u hudby, stačí mikrofón odpojiť.

Certifikácia pre TeamSpeak a Discord

HyperX Cloud disponuje certifikáciu TeamSpeak a Discord a je kompatibilná s programami Skype, Ventrilo, Mumble, RaidCall a mnohými ďalšími. Pri testoch neboli zistené žiadne počuteľné ozveny, šumy z pozadia ani skreslenie hlasu.

Výrazný štýl a množstvo príslušenstva

Súprava Cloud v prevedení Silver tí ponúkne ďalší štýl HyperX, z ktorého si môžeš vyberať. Dodáva sa s kvalitným prepravným puzdrom zo sieťovej tkaniny, odpojiteľným mikrofónom a 2 m predlžovacím káblom pre PC.

Všestrannosť a kompatibilita

Štvorpólový 3,5 mm konektor súpravy HyperX Cloud je kompatibilný so systémami PS4, Xbox One 1, Wii U, Mac či s mobilnými zariadeniami a dodáva sa s 2 m predlžovacím káblom s oddelenými konektormi pre stereo zvuk a mikrofón.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Priestorový zvuk 7.1

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 25 000 Hz
Citlivosť 98 dB/mW
Impedancia 60 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Frekvencia do 18 000 Hz
Citlivosť -39 dB
Impedancia 2 200 Ohm
Funkcie Potlačenie šumu, Odnímateľný

Hmotnosť

Hmotnosť 320 g

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, Xbox ONE
Kód:  DS992c0
Produktové číslo:  HX-HSCL-SR/NA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07