Obnoviť stránku

HyperX Cloud Gaming Headset biele

4,9 105 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX Cloud Gaming Headset biele

Slúchadlá vytvorené pre hráčov

Hrajte bez bolestí s náhlavnou súpravou HyperX Cloud. Slúchadlá sú optimalizované pre profesionálne hranie a majú mimoriadne mäkko vystlaný hlavový most, ušné polstrovanie z pamäťovej peny a klapky vystlané umelou kožou, takže vám umožnia hrať celé hodiny. Súprava vyhovuje štandardu HiFi, je kompatibilná s adaptérom pre zapojenie v lietadle a vyznačuje sa bohatým zvukom a výrazným dizajnom HyperX. Slúchadlá HyperX Cloud sa opierajú o dvojročnú záruku, bezplatnú technickú podporu a povestnú spoľahlivosť.


Velmi pěkné bílé provedení

Veľmi pekné biele prevedenie

Vycibrený zvuk

HyperX Cloud sú vybavené enormne veľkými meničmi s priemerom 53 mm, ktoré dokážu správne reprodukovať atmosféru plnú nebezpečia aj vzdialenejšie zvuky s výbornou lokalizáciou. Hrajte celé hodiny a nenechajte sa rušiť.


Užite si pohodlie

Polstrovanie pamäťovou penou prináša svojmu užívateľovi mimoriadne pohodlie a izoluje ho od okolitého hluku. Prekrytie kvalitnou koženkou a mäkká čalúnená čelenka vám umožnia zabudnúť, že máte na ušiach špičkovú audio zostavu. Slúchadlá dodávajú intenzívny audio zážitok s krištáľovo čistými tónmi a nevídane hlbokými basmi. Medzi príjemné vychytávky patrí odnímateľný mikrofón.

 
Odpojitelný mikrofon

Odpojiteľný mikrofón


Bohaté příslušenství
 

Bohaté príslušenstvo

  • Praktické puzdro na prenášanie
  • Semišové krytky na náušníky
  • Kábel s diaľkovým ovládaním
  • Odpojiteľný mikrofón
  • Náhradný audio kábel s dĺžkou 2 m
  • Prechodka na trojpólový jack

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  DS992c
Produktové číslo:  KHX-H3CLW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18