Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard

Mechanická herná klávesnica HyperX Alloy FPS sa vyznačuje minimalistickým kompaktným vyhotovením, ktoré je pre hranie FPS ideálne. Vďaka svojim kompaktným rozmerom uvoľní miesto na stole pre lepšie manévrovanie myšou, súčasne si však zachováva plnú funkčnosť.
Pevný oceľový rám je navrhnutý tak, aby si klávesnica uchovala dlhú životnosť a maximálnu stabilitu. Klávesnica HyperX Alloy FPS je veľmi dobre prenosná a dodáva sa s kvalitným prepravným puzdrom zo sieťovej tkaniny, do ktorého možno klávesnicu i príslušenstvo uložiť a ktoré ju chráni, keď cestuješ na turnaje, LAN párty či inde, kde ťa hra zavedie. Napájací kábel s konektorom mini-USB je odpojiteľný, vďaka čomu má klávesnica uložená na prepravu menšie rozmery. Opletenie zase chráni kábel pred poškodením.
Kvôli vysokej presnosti, kontaktu a spoľahlivosti klávesov na hernej úrovni je klávesnica osadená mechanickými klávesmi Cherry MX, ktoré využívajú priekopnícku technológiu Gold Crosspoint spoločnosti Cherry, svetovú špičku v oblasti technológií mechanických klávesov. Vďaka samočistiacim zlatým kontaktom sú klávesy odolné voči prachu a nečistotám a majú pružiny z kovovej zliatiny odolávajúce tlaku. Klávesy majú záruku 50 miliónov stlačení každého klávesu bez straty kvality alebo citlivosti.

Kompaktné vyhotovenie

Priestorovo úsporné rozvrhnutie maximalizuje miesto na stole pre pohyb FPS myši. Klávesnica je kompaktná, ale zachováva si plnú funkcionalitu a ľahko sa prenáša, keď hráš mimo domova.

Pevný oceľový rám

Vďaka vrchnej doske z pevnej zliatiny je klávesnica HyperX Alloy FPS maximálne stabilná a odolná.

Praktický USB dobíjací port

USB dobíjací port, ku ktorému je ľahký prístup, ti pomôže udržiavať telefón či iné mobilné zariadenie pri sile, aj keď budeš hrať mnoho hodín.

Mechanické klávesy Cherry MX

Pre špičkovú kvalitu a trvanlivosť je klávesnica osadená mechanickými klávesmi Cherry MX, ktoré zaisťujú presný kontakt klávesov a záruku až 50 miliónov stlačení bez straty kvality alebo citlivosti.


Herný režim

V hernom režime je deaktivovaný kláves Windows. Tým sa predchádza neželanému prerušeniu. Anti-ghosting a plný N-key rollover potom umožňujú stlačiť všetky klávesy súčasne, pričom každý stisk klávesu je registrovaný a vykonaný okamžite potom, čo k nemu dôjde.

Ľahko prenosné vyhotovenie

Klávesnicu i príslušenstvo možno uložiť do kvalitného cestovného puzdra zo sieťovej tkaniny, ktoré ju tiež chránia, keď cestuješ na turnaje či LAN párty. Odpojiteľný USB napájací kábel znižuje objem pri preprave a menej hrozí aj poškodenie kábla.

Podsvietené klávesy

Môžeš si vybrať jeden zo šiestich predvolených režimov LED, vrátane vlastného režimu a pohodlne hrať aj pri slabom osvetlení. Päť úrovní jasu umožňuje prispôsobiť si hranie vo dne aj v noci.

Farebné kryty na klávesy

Dobre viditeľné červené kryty klávesov a nový povrch ponúkajú maximálnu kontrolu a lepší dojem. Rýchlo nájdeš najdôležitejšie klávesy pre pohyb. Nástroj na odstraňovanie krytov, ktorý tento úkon uľahčuje, je súčasťou dodávky.


Porovnanie typov spínačov Cherry MX

Cherry MX BlueCherry MX BrownCherry MX Red
Herný štýlClickTactileLinear
Ovládacia sila50cN45cN45cN
Zvuková odozvaHlasnáVyváženáTichá
Herné preferenciePresnosť s väčšou zvukovou a hmatovou spätnou väzbouRovnováha rýchlosti, presnosti a pohodliaVeľmi rýchla odozva

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Anglická
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, USB Hub

Typ spínača

Typ spínača Cherry MX Brown

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 44,2 cm (441,96 mm)
Výška 3,81 cm (38,1 mm)
Kód:  DU355a2
Produktové číslo:  HX-KB1BR1-NA/A2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16