Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hyper X E-Sports dres

Hyper X E-Sports dres

Pre všetkých hráčov a priaznivcov značky HyperX ponúkame parádny športový dres. Červeno-čierny dres v originálnom dizajne je vyrobený z kvalitného materiálu a zdobí ho tlačené logo HyperX na prsiach a tlačený slogan na chrbte. Dres obopne vašu postavu a nebude vás preto brzdiť v pohybe. Je vhodný napríklad pre in-line korčuľovanie, beh a aj na voľno-časové nosenie. Dres HyperX predstavuje štýlový kúsok, ktorý rozhodne nesmie chýbať vo vašom šatníku. Kúpte si niečo extra a odlíšte sa tak od ostatných!

Kľúčové vlastnosti športového dresu s motívom HyperX

  • Športový dres s tlačeným logom na prsiach a sloganom na chrbte
  • Kvalitné materiály a originálne vyhotovenie dresu HyperX
  • Obopína postavu a nebrzdí v pohybe
  • Pre všetkých hráčov a priaznivcov značky HyperX

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť L

Vlastnosti

Vlastnosti Krátke rukávy, Okrúhly výstrih
Kód:  GMERCHb016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04