Obnoviť stránku

HUMMER HX-T Electric

HUMMER HX-T Electric

Legendárne off-road vozidlo Hummer H1 je civilná verzia vojenského Humvee (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle), ale jeho spotreba v bežnej prevádzke prekračuje všetky mysliteľné hranice. Aj preto nadišiel ten správny čas pre podobne ladené vozidlo s ekologickou prevádzkou. Tým sa stáva elektromobil Hummer HX-T, ktorý navyše bude možné riadiť už od 15 rokov.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Hummer HX-T

  • Elektromobil s licencovaným dizajnom legendárnych vozov Hummer
  • Maximálna rýchlosť 45 km/h
  • Prémiová výbava s nezávislým kúrením, vyhrievaním sedačiek alebo s nastaviteľným odpružením
  • Dojazd 130 kilometrov
  • Predný aj zadný batožinový priestor

Hummer ako kabriolet

Elektromobil Hummer HX-T možno z diaľky pripomína golfový vozík, ale prvé zdanie klame. S týmto elektromobilom si totiž užijete hromadu zábavy. Jeho interiér je konštruovaný pre prepravu dvoch pasažierov vrátane vodiča. Tomu môže byť vzhľadom k maximálnej rýchlosti 45 km/h kľudne len 15 rokov. 
Dvojmiestne vyhotovenie, a ešte k tomu úplne bez strechy vzbudí vo vašom okolí patričnú pozornosť. V prípade nepriazne počasia sa dá nasadiť ľahká plátená strecha (voliteľné príslušenstvo). Prípadne si môžete aj zapnúť vyhrievanie sedačiek.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená

Jazdné vlastnosti

Maximálna rýchlosť 45 km/h

Rozsah a spotreba

Úžitkové vlastnosti

Počet miest 2
Kód:  HUMM01mev

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19