Obnoviť stránku

Humibox US-24 Steel Duo

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Humibox US-24 Steel Duo

Vinotéka Humibox US-24 Steel patrí k tomu najlepšiemu, čo je v tomto sortimente k dispozícii. Veľmi obľúbená, kvalitná chladnička na víno s možnosťou regulácie teploty v každej zóne je určená celkovo na 24 fliaš. Neskutočne tichý chod kompresorov nemeckej výroby z radu US robí z vinotéky vhodnú súčasť vášho domu či bytu. Vinotéka Humibox disponuje presklenými dvierkami s antikorovým rámom a výsuvnými policami, jej dizajn a vyhotovenie sú precízne a premyslené do posledného detailu. LED podsvietenie dodáva vinotéke punc luxusu.

Výsuvné police vám uľahčia manipuláciu s fľašami. Vinotéka Humibox disponuje dvoma zónami, z ktorých každá je samostatne regulovateľná a každá má svoj ukazovateľ teploty (rozsah 3 - 22 °C). Navyše je chladnička vybavená stabilizačným systémom, ktorý výrazne znižuje otrasy a hluk. Firma Humibox pri vývoji tejto špičkovej vinotéky použila najmodernejšiu chladiacu techniku a spojila ju s trendy dizajnom.

Hlavnými prednosťami vinotéky sú oproti termočlánkovým vinotékam nízka spotreba, neporovnateľne nižšia cena a vysoký chladiaci výkon. Nie nadarmo sa stala najpredávanejšou vinotékou vo svojej kategórii.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 86 cm
Šírka 39,5 cm
Hĺbka 49 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 34 kg

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 136 kWh/annum
Počet fliaš 24
Emisie hluku šíreného vzduchom D

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 2 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 6
Materiál políc Drevo
Vnútorný objem 85 l

Funkcie

Vybavenie Displej, UV filter
Kód:  FAC5210a
Produktové číslo:  US-24 Steel
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11