Obnoviť stránku

Humibox BU-46 IN Dark

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Humibox BU-46 IN Dark

Vinotéka HumiBox BU-46 IN Dark s pekným čiernym rámom, vďaka ktorému skvele zapadne do vášho priestoru doma či v reštaurácii. Táto vinotéka disponuje priestorom na uloženie až 46 fliaš vína. Vinotéka je vybavená 6 policami z bukového dreva.
Protipachový filter s aktívnym uhlím eliminuje nežiaduce pachy vnútri vinotéky, pričom zabudovaný ventilátor sa stará o rovnomerné rozloženie teploty na ideálne uskladnenie vína a nápojov. Túto teplotu môžete nastaviť v rozsahoch 5 - 12 °C a 12 - 22 °C.
Funkcia winter care - dokurovanie, vám umožňuje temperovať vnútorný priestor vinotéky na vyššiu teplotu ako je teplota okolia. Vnútorné osvetlenie zabezpečuje 18 modrých LED diód. Pred slnečným svitom víno ochráni dymové sklo. Antikorové držadlo slúži na pohodlné otvorenie dvierok. A ako ochrana pred tými, ktorí by vám vaše víno radi vypili, skvele poslúži zámok dverí.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 82 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 57 cm

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 156 kWh/annum
Počet fliaš 46
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 2 ×
Typ modelu Vstavaný model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 6
Materiál políc Drevo
Vnútorný objem 145 l

Funkcie

Vybavenie LED osvetlenie

Hmotnosť

Hmotnosť 47 kg
Kód:  FAC5200l2
Produktové číslo:  BU46INDark
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09