Obnoviť stránku

Humibox BU-41 IN Dark

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Humibox BU-41 IN Dark

Vinotéka HumiBox BU-41 IN Dark Wine so slušivou čiernou farbou, ktorá dokonale padne do vášho domu alebo reštaurácie. Táto vinotéka má priestor na uloženie až 41 fliaš vína. Vinotéka je vybavená 6 policami z bukového dreva.
Protipachový Filter s aktívnym uhlím odstraňuje nepríjemné vône vo vinotéke, zatiaľ čo zabudovaný ventilátor zabezpečuje rovnomerné rozloženie teploty pre ideálne skladovanie vína a nápojov. Táto teplota sa dá nastaviť v rozmedzí od 5 do 12°C a 12 až 22°C.
Funkcia winter care - dotápanie, vám umožňuje temperovať vnútrajšok vinotéky na vyššiu teplotu, ako je teplota okolia. Vnútorné osvetlenie je vybavené 18 modrými LED diódami. Pred slnkom víno ochráni dymové sklo. Madlo z nehrdzavejúcej ocele je určené pre pohodlné otváranie dverí. A ako ochranu proti tým, ktorí by chceli piť vaše víno, zámok dverí bude skvelý.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 88,5 cm
Šírka 59,2 cm
Hĺbka 56 cm

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 133 kWh/annum
Počet fliaš 41
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 2 ×
Typ modelu Vstavaný model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 6
Materiál políc Drevo
Vnútorný objem 116 l

Hmotnosť

Hmotnosť 46 kg
Kód:  FAC5200j2
Produktové číslo:  BU41INDark
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16