Obnoviť stránku

HUMIBOX BU-38 IN Dark

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUMIBOX BU-38 IN Dark

Vinotéka HumiBox BU-38 IN Dark so slušivým čiernym rámom, vďaka ktorému skvele zapadne do vášho priestoru doma či v reštaurácii. Táto vinotéka disponuje priestorom pre uloženie až 38 fliaš vína a nápojovou zónou. Vinotéka je vybavená 7 policami z bukového dreva.
Protipachový filter s aktívnym uhlím eliminuje nežiaduce pachy vnútri vinotéky, pričom zabudovateľný ventilátor sa stará o rovnomerné rozloženie teploty pre ideálne uskladnenie vína a nápojov. Túto teplotu môžete nastaviť v rozsahoch 5 - 22 °C a 2 - 22 °C.
Funkcia winter care - dokurovaniu, vám umožňuje temperovať vnútorný priestor vinotéky na vyššiu teplotu ako je teplota okolia. Vnútorné osvetlenie obstaráva 9 modrých LED diód. Pred slnečným svitom víno ochráni dymové sklo. Nerezové madlo slúži k vášmu pohodlnému otvoreniu dvierok. A ako ochrana pred tými, kto by vám vaše víno radi vypili, skvele poslúži zámok dverí.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 82 cm
Šírka 59,2 cm
Hĺbka 56 cm

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 142 kWh/annum
Počet fliaš 38
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 2 ×
Typ modelu Vstavaný model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 7
Materiál políc Drevo
Vnútorný objem 130 l

Hmotnosť

Hmotnosť 47 kg
Kód:  FAC5200k2
Produktové číslo:  BU38INDark
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04