Obnoviť stránku

HUM Fishfinder 698cxi HD SI Combo

Príslušenstvo k tovaru

HUM Fishfinder 698cxi HD SI Combo

Moderný sonar (echolot) pre rybárov, používateľov lodí a člnov. Sonar je vybavený revolučnými zobrazovacími technológiami Side Imaging (zobrazenie bočných lúčov), Down Imaging a DualBeam PLUS. Možnosť výberu pracovnej frekvencie sonaru umožňuje získať buď prehľadný obraz z väčšieho priestoru, a to vrátane situácie po stranách lode, alebo detailný obraz s vysokým rozlíšením. Všetko na farebnom displeji s podsvietením. Riadiaca jednotka je vybavená trojicou programovateľných tlačidiel na rýchle voľby alebo najpoužívanejšie typy zobrazenia. Konštrukcia umožňuje montáž na zvolené miesto, alebo priamo do palubnej dosky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný na využitie na mori aj v sladkej vode
  • Hĺbkový dosah až 450 m (tradičný 2D sonar)
  • Rôzne typy a druhy zobrazenia (Side Imaging, Down Imaging)
  • Nastavenie používateľských parametrov (identifikácia rýb (Fish ID+), okamžité sonarové echá (RTS), Triplog, ..)
  • Systém rýchlych volieb (X-Press Menu)
  • České menu
  • Možnosť dokúpenia mapových podkladov

Aktuálne aj vlastné mapové podklady

Sonar využíva interné GPS a vstavané mapy UniMap na vykresľovanie mapového zobrazenia. Pomocou pamäťovej karty môžete nahrať iné voliteľné mapové podklady a pracovať s vlastnými mapovými a navigačnými údajmi. Pamäťová karta umožňuje vykonať aj aktualizáciu operačného systému, zaznamenávať snímky a videá situácií pod hladinou, priebeh plavby a navigačné údaje.

Side Imaging

Zobrazenie situácie pod hladinou vychádza zo spracovania signálu troch sonarových lúčov. Jedným je lúč smerujúci dole ku dnu, zvyšné dva smerujú do strán pod uhlom 90° od dráhy lode. Na rozdiel od kónického lúča (smerujúceho nadol ku dnu) sú tieto lúče veľmi úzke horizontálne (merané v predozadnom smere) a široké vertikálne, pri pohľade zhora nadol. Side Imaging dokonale vykreslí situáciu pod vodou v reálnom zobrazení, ktoré pripomína nočné zábery z klasickej kamery, tzv. Night Shot. Táto technológia zobrazí napríklad potopené vraky, základy domov, malé predmety - využitie tohto spôsobu zobrazovania je veľmi široké.

Down Imaging

Technológia Down Imaging ponúka mimoriadne kvalitný obraz situácie pod loďou vďaka špeciálnemu spracovaniu signálu vysokofrekvenčnej ultrazvukovej sondy. Sonarové odrazy týchto vĺn vytvárajú okamžitý záznam s vysokým rozlíšením - aktuálnu snímku, znázorňujúcu situáciu pod loďou. Jedinečný softvér analyzuje odrazy a overuje ich polohu, aby pomocou zobrazenia Down Imaging ukázal objekty a situáciu priamo pod loďou (veľkosť a polohu rýb, charakter dna a jeho profil, objekty na dne a pod hladinou). Sonar nezobrazuje situáciu po stranách lode (na takéto zobrazenie slúži Side Imaging).

SwitchFire Sonar

Vďaka dvom unikátnym pracovným režimom budete mať kompletnú kontrolu nad nastavením parametrov sonaru podľa situácie na vode. Váš sonar sa tak stáva ešte hodnotnejším nástrojom na vyhľadávanie rýb. S pomocou SwitchFire sonaru už nikdy nebudete rybárčiť tak, ako predtým. Jednoducho presne podľa hesla Humminbird: Jednoducho. Jasne. Lepšie.

Parametre a špecifikácia:

Krytie:
IP67 (vodotesnosť, hĺbka 1 m/30 minút, prachotesnosť)

Vlastnosti merania:
Hĺbkový dosah: 30 m (SI/DI)/457 m (DualBeam PLUS)
Typ sondy: XNT-9-SI-180-T (vstavaný teplotný snímač)
Frekvencia sonaru Side Imaging: 455 kHz/85° @ -10 dB, celkové pokrytie 180°
Frekvencia sonaru DualBeam PLUS: 200 kHz/20° @ -10 dB, 83 kHz/60° @ -10 dB
Sonarové pokrytie: 85°/180° (Side Imaging); 20°/60° (DualBeam PLUS)
Rozlíšenie cieľa: 7 cm
Výst. výkon (efektívny = RMS) 500 W
Výst. výkon (špička - špička = PtP) 4000 W

Displej:
Typ: TFT
Veľkosť: 127 mm
Rozlíšenie: 480 × 640 bodov
Farby/stupne sivej: 256 farieb
Ostatné:
Meranie teploty (vstavaný teplotný snímač)
Meranie rýchlosti (GPS)
GPS prijímač
GPS trasovanie
GPS mapovanie
Orientačné body: 2500
Cesty: 45
Trasy/počet bodov: 50/20 000
Montáž:
Pevná, možnosť rýchleho odpojenia riadiacej jednotky od sondy
Montáž sondy na zrkadlo lode, do trupu lode

Napájanie:
Napätie: 10 - 20 V DC
Príkon: 615 mA

Dĺžka kábla k sonde:
6 m

Kód:  RYB333
Produktové číslo:  0823240432536

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19