Obnoviť stránku

HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDITION BLACK

4,6 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
749,90 €

HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDITION BLACK

Funkciami nabité smart hodinky z prémiových materiálov 

Huawei prichádza na trh s novým prémiovým modelom inteligentných hodiniek – Ultimate Expedition Black. Tie predstavujú to najlepšie zo sveta techniky a dizajnu. Používaním hodiniek získate dokonalý prehľad o tom, čo sa deje, a to bez toho, aby ste museli vytiahnuť váš mobilný telefón z vrecka. Po spárovaní smart hodiniek Huawei Watch Ultimate s telefónom cez Bluetooth budete dostávať upozornenia na zmeny v aplikáciách, prichádzajúce správy alebo telefónne hovory, ktoré môžete pomocou zabudovaného mikrofónu aj reproduktora pohodlne vybaviť priamo zo zápästia (ak ste spárovaní s mobilným telefónom a je v dosahu). Doménou inteligentných hodiniek Huawei Watch Ultimate je 1,5-palcový LTPO AMOLED displej s vysokým rozlíšením. Vďaka odolnosti a mnohým športovým režimom (viac ako 100) ich ocenia najmä aktívni jedinci, ktorí sa pohybujú aj v náročných podmienkach. Huawei hodinky Watch Ultimate sú vodoodolné do 10 ATM, vďaka čomu budú skvelým parťákom aj počas potápania. O presné snímanie všetkých kľúčových zdravotných ukazovateľov sa stará inovovaný modul na monitoring – TruSeen™ 5.0+. Budete tak poznať svoju tepovú frekvenciu, saturáciu krvi kyslíkom aj dĺžku a fázy svojho spánku. Na úplne presné určenie polohy slúži dvojpásmová päťsystémová GNSS, ktorá začleňuje podporu satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Huawei Watch Ultimate Expedition Black

  • Smart hodinky vynikajú 1,5" LTPO AMOLED displejom, ktorý chráni zafírové sklíčko
  • Elegantná keramická luneta
  • Puzdro vyrobené z tekutého kovu na báze zirkónia
  • Smart hodinky sú ručne leštené a majú saténovo brúsenú povrchovú úpravu
  • K dispozícii budete mať viac ako 100 športových režimov a viac ako 20 profesionálnych režimov
  • Odolnosť voči vode do 10 ATM
  • Početné funkcie a režimy na potápanie
  • Vstavaný mikrofón a reproduktor umožní realizovať volanie (cez telefón pripojený pomocou Bluetooth)
  • Huawei Watch Ultimate sa ovládajú cez dotykový displej, funkčné tlačidlá a praktickú otočnú korunku
  • Skvelé estetické vyhotovenie
  • Outdooroví nadšenci ocenia prítomnosť vstavaného barometra
  • Zdokonalený modul na monitoring srdcového tepu TruSeen™ 5.0+ lepšie meria tepovú frekvenciu, SpO2, mieru záťaže a účinnejšie meria kvalitu a dĺžku spánku
  • Na presné určenie trasy tréningu a vašej polohy pomôže podpora satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS
  • 14-denná výdrž batérie na jedno nabitie v bežnom používaní (8-denná pri intenzívnom používaní)
  • Smart hodinky dokážu vyhodnotiť bežecký index, tréningový stres, tréningovú záťaž, regeneračnú tepovú frekvenciu aj úroveň zotavenia
  • Hodinky Huawei Watch Ultimate možno využiť na ovládanie prehrávania hudby
  • V HUAWEI AppGallery na vás čaká veľké množstvo aplikácií
  • Huawei hodinky sú kompatibilné so systémami iOS aj Android

Inovatívne vyhotovenie z tekutého kovu

Huawei Watch Ultimate Expedition Black sú vôbec prvé inteligentné hodinky, ktoré sa môžu pýšiť vyhotovením z tekutého kovu na báze zirkónia. Ide o materiál, ktorý sa používa pri výrobe luxusných hodiniek alebo dokonca kozmických lodí. Tento tekutý kov vyniká pôsobivým pomerom pevnosti k hmotnosti, vysokou odolnosťou voči extrémne teplým podmienkam a bezkonkurenčnou odolnosťou.

Elegantné inteligentné hodinky z prémiových materiálov

Užite si pohľad na skvostný ciferník so zafírovým sklom pod ktorým je bezpečne umiestnený 1,5" LTPO AMOLED displej. Jednoduchým otočením zápästia sa displej hodiniek Huawei Watch Ultimate rozsvieti a vy uvidíte všetky potrebné informácie na vašom zápästí, a to aj na priamom slnečnom svetle. Rámček smart hodiniek Huawei Watch Ultimate je osadený štýlovou a praktickou otočnou korunkou. S ňou ľahko a rýchlo môžete približovať/odďaľovať aplikácie v menu a rýchlo sa dostať tam, kam potrebujete. Aj keď budete mať mokré ruky, s otočnou korunkou na hodinkách Huawei Watch Ultimate ľahko a rýchlo nastavíte hlasitosť aj čas aktivácie vášho budíka. Huawei Watch Ultimate disponujú širokou škálou ciferníkov a funkcií. Postačí vám zdvihnúť zápästie a na živom Alway-on-Display uvidíte všetky potrebné informácie. Hodinky dokážu zobraziť čas aj po vypnutí obrazovky, vytvorenie vlastného dizajnu ciferníka fotografií z galérie telefónu a mnoho ďalšieho. Ďalšie dizajny ciferníkov pre inteligentné hodinky Huawei Watch Ultimate nájdete vo Watch AppGallery.

Dotykové hodinky Huawei Watch Ultimate sú vhodné aj na potápanie

Dotykové hodinky Huawei Watch Ultimate spĺňajú normu ISO 22810 a získali certifikáciu EN 13319 (medzinárodne uznávaná norma pre potápačské príslušenstvo). S vodotesnosťou 10 ATM sa dá s hodinkami Huawei voľne potápať až do hĺbky 100 metrov, vďaka čomu môžete začať objavovať podmorský svet. Dotykové hodinky Huawei Watch Ultimate disponujú rôznymi režimami potápania medzi ktoré patrí rekreačné potápanie, technické potápanie, potápanie s meracím prístrojom aj voľné potápanie. Ich flexibilné nastavenie a vysoká presnosť údajov robia zo smartwatch Huawei ideálneho parťáka pre potápačov.

  • Zobrazenie údajov v reálnom čase — na displeji hodiniek uvidíte zobrazenú dĺžku ponoru, hĺbku aj vašu rýchlosť.
  • Nastavenie bezpečnosti — Huawei hodinky vás upozornia, ak klesáte príliš dlho alebo príliš hlboko.
  • Tréningový režim Apnoe – tento špeciálny režim zaznamenáva vašu tepovú frekvenciu, dobu zadržania dychu aj čas začiatku sťahu bránice. Vďaka tomu môžete predĺžiť dobu, počas ktorej môžete zadržať dych.

Presné určenie polohy pomocou dvojpásmovej päťsystémovej GNSS

Smartwatch Huawei Ultimate disponujú navigáciou s presným určením polohy a vzdialenosti vďaka podpore satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS. Zaujímavou novinkou je offline navigácia a funkcia Route Back. Tá vás navedie späť, ak ste cestou stratili smer. Po ukončení tréningu bude hodinkami zaznamenaná trasa k dispozícii v aplikácii Huawei Health. Odtiaľ ju môžete rýchlo zdieľať a ukázať svojim priateľom. Huawei smart hodinky disponujú špeciálne navrhnutým režimom tlmeného svetla, ktoré vám uľahčí čítanie v slabo osvetlenom prostredí.

Smart hodinky Huawei Watch dômyselne monitorujú srdcový tep

Na zaistenie ešte presnejšieho merania majú smart hodinky Huawei Watch Ultimate vylepšený modul srdcového tepu TruSeen™ 5.0+. Ten po novom tvorí osem fotodiód usporiadaných do kruhu s dvoma sadami svetelných zdrojov. Všetko je zakryté zakrivenou sklenenou šošovkou umožňujúcou pohodlné nosenie a výrazné zníženie vplyvu rušenia okolitým svetlom. Algoritmus modulu srdcového tepu hodiniek Huawei teraz lepšie filtruje hlučné signály, vďaka čomu je monitorovanie srdcovej frekvencie aj pri náročnom cvičení oveľa presnejšie. Navyše stačí  trocha času a uvidíte komplexný prehľad o svojom zdraví a vlastnej energii. Hodinky na meranie tlaku Huawei Watch Ultimate zaznamenajú veľké množstvo dôležitých metrík. Budete tak poznať svoju tepovú frekvenciu, hodnotu SpO2 (saturácia krvi kyslíkom) alebo mieru stresu. V prípade vysokej hodnoty stresu vám hodinky Huawei Watch Ultimate odporučia dychové cvičenie, ktoré vám pomôže nájsť stratený pokoj.

Smartwatch Huawei Ultimate disponujú viac ako stovkou cvičebných režimov

V inteligentných hodinkách na vás čaká viac ako 100 športových režimov, takže si určite nájdete ten, ktorý budete potrebovať. Využiť môžete napríklad režimy pre beh, jazdu na bicykli, turistiku, skákanie cez švihadlo, lyžovanie, trenažér veslovanie alebo plávanie. Práve plavci a potápači ocenia vodoodolnosť do 10 ATM, vďaka čomu bude plávanie v bazéne a meranie vášho výkonu s hodinkami Huawei Watch Ultimate úplne bez problémov. Na displeji hodiniek po spárovaní s vaším mobilným telefónom uvidíte čas východu aj západu slnka, zobrazí sa fáza mesiaca a dokonca sa dozviete informácie o zmenách prílivu a odlivu v reálnom čase. Smartwatch Huawei Ultimate disponujú vstavaným výškovým barometrom na sledovanie aktuálneho tlaku vzduchu. Túto funkciu oceníte prevažne pri outdoorových aktivitách.

Inteligentné hodinky Huawei Watch Ultimate s veľkou výdržou batérie

Okrem batérie s vysokou kapacitou excelujú inteligentné hodinky Huawei Watch Ultimate rýchlym nabíjaním, takže budú pripravené kedykoľvek budete potrebovať. Už za 60 minút nabíjania budú smart hodinky zase plne nabité. Práve s plnou kapacitou batérie sa môžete tešiť až na 14 dní používania v bežnom režime a až 8 dní pri intenzívnom používaní.

Funkcia pre hráčov golfu

Športové smart hodinky Huawei Watch Ultimate teraz dokážu zaznamenať profesionálne údaje o švihu. Budete teda poznať rýchlosť, tempo, dobu švihu vzad aj dole a dokonca poskytujú režim Driving range, ktorý sleduje švih do úplného detailu. Pozrite sa na praktické ukážky a tipy a triky, pomocou ktorých môžete posunúť svoju golfovú hru na vyššiu úroveň.

Huawei Watch Ultimate hodinky s meraním EKG

Vylepšený senzor vie presnejšie a citlivo zbierať informácie o vašom EKG. Stačí sa na 30 sekúnd dotknú elektródy na boku hodiniek a získate potrebné údaje v reálnom čase. Navyše vďaka presným senzorom EKG a PPG Huawei Watch Ultimate hodinky s meraním EKG dokážu detegovať arteriálnu tuhosť, ktorá je indikátorom arteriosklerózy.

Presné sledovanie vášho spánku

Spánok je jedným z kľúčových prvkov v našom živote, preto je dôležité, aby ste vedeli, ako dlho spíte a aký kvalitný spánok naozaj je. Optický senzor s algoritmom HUAWEI TruSleep™ 3.0 presne meria váš spánok aj jeho jednotlivé fázy. Huawei hodinky Watch Ultimate vám pomôžu s vytvorením ideálnej spánkovej rutiny, aby ste sa každý deň cítili plní energie a maximálne odpočinutí. Navyše stačí len trocha vášho času a uvidíte komplexný prehľad o svojom zdraví a svojej energii. Smart hodinky Huawei Watch Ultimate zaznamenajú veľké množstvo dôležitých metrík. Budete tak poznať svoju tepovú frekvenciu, hodnotu SpO2 (saturácia krvi kyslíkom) alebo mieru stresu. V prípade vysokej hodnoty stresu vám Huawei smart hodinky Watch Ultimate odporučia dychové cvičenie, ktoré vám pomôže nájsť stratený pokoj.

Vybavte prichádzajúce hovory pomocou hodiniek Huawei Watch

Ak spárujete svoj smartfón s hodinkami Huawei Watch Ultimate prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth, môžete si užiť celý rad benefitov. Napríklad vďaka integrovanému reproduktoru a mikrofónu môžete prijať prichádzajúci hovor a zo zápästia ich pomocou hodiniek Huawei Watch vybaviť. *Rovnako môžete posielať svoje vlastné rýchle odpovede a zobraziť protokoly hovorov.

*Je potrebné mať hodinky Huawei Watch Ultimate spárované so smartfónom a byť v jeho dosahu.

Watch AppGallery ponúkne celý rad aplikácií

Vo Watch AppGallery teraz budete mať k dispozícii veľké množstvo aplikácií tretích strán*, ktoré budete mať vždy k dispozícii na stiahnutie. Všetko potrebné tak budete mať vždy poruke v inteligentných hodinkách Huawei Watch Ultimate.

*Aplikácie tretích strán je potrebné stiahnuť z aplikácie Watch AppGallery v aplikácii Huawei Zdravie. Táto funkcia nie je podporovaná v zariadeniach so systémom iOS. 

Spárujte Huawei smart hodinky Watch Ultimate s ďalšími zariadeniami 

Nebojte sa Huawei smart hodinky Watch Ultimate spárovať s ďalšími inteligentnými zariadeniami so systémom iOS, Android aj ďalšími produktmi spoločnosti Huawei. Stiahnite si aplikáciu HUAWEI Zdravie, ktorá je kompatibilná s oboma systémami. V nej nájdete ucelený prehľad o všetkých svojich aktivitách a môžete si pohodlne prispôsobiť vzhľad aj funkcie hodiniek na športovanie Huawei Watch Ultimate.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,5 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 48,5 mm
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 76 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie EKG, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Meranie telesnej teploty, Dychové cvičenia, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Always On Display, Režim spánku/nerušiť, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie, Golfové funkcie, Potápačské funkcie

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy (iba Android)

Softvér

OS hodiniek Harmony OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Guma
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 14 cm
Max. obvod zápästia 21 cm
Typ zapojenia 22mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 336 h (14 d)
Bežná výdrž batérie 144 h (6 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel, Remienok navyše

Značka/model

Značka Huawei
Kód:  HUWw002b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55020AGF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08