Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm White Ceramic Strap

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm White Ceramic Strap

Prémiové smart hodinky excelujúce dizajnom aj funkciami

Choďte s dobou a kúpte si kvalitné, elegantné smart hodinky, vďaka ktorým získate dokonalý prehľad o tom, čo sa deje, a to bez toho aby ste museli vytiahnuť váš mobilný telefón z vrecka. Po spárovaní smart hodiniek Huawei Watch GT 3 Pro s telefónom cez Bluetooth budete dostávať upozornenia na zmeny v aplikáciách, prichádzajúce správy alebo telefónne hovory, ktoré môžete pomocou zabudovaného mikrofónu aj reproduktora pohodlne vybaviť priamo zo zápästia (ak ste spárovaní s mobilným telefónom a je v dosahu). Všetky informácie uvidíte bez problémov aj na priamom slnku. O to sa postará 1,32“ AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 px. Vďaka odolnosti a mnohým športovým režimom (viac ako 100) ich ocenia aj aktívni jedinci, pretože smart hodinky presne zaznamenajú vašu aktivitu. Huawei hodinky Watch GT 3 Pro sú vodoodolné do 5 ATM. O presné snímanie všetkých kľúčových zdravotných ukazovateľov sa stará inovovaný modul pre monitoring – TruSeen™ 5.0+.Budete tak poznať vašu tepovú frekvenciu, saturáciu krvi kyslíkom aj dĺžku a fázy vášho spánku. Na úplne presné určenie polohy slúži dvojpásmová päťsystémová GNSS, ktorá začleňuje podporu satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS. Veľkosťou a dizajnovým vyhotovením sú hodinky Huawei Watch GT 3 Pro určené na dámske zápästie.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm White Ceramic Strap

  • Smart hodinky vynikajú 1,32" AMOLED displejom (466 × 466 px), ktorý chráni zafírové sklíčko
  • K dispozícii budete mať viac ako 100 športových režimov
  • Odolnosť voči vode do 5 ATM
  • Vstavaný mikrofón a reproduktor umožnia realizovať volanie (cez telefón pripojený pomocou Bluetooth)
  • Huawei Watch GT 3 Pro sa ovládajú cez dotykový displej, funkčné tlačidlo a praktickú otočnú korunku
  • Skvelé estetické biele vyhotovenie
  • Outdooroví nadšenci ocenia prítomnosť vstavaného barometra
  • Zdokonalený modul pre monitoring srdcového tepu TruSeen™ 5.0+ lepšie meria tepovú frekvenciu, SpO2, mieru záťaže a účinnejšie meria kvalitu a dĺžku spánku
  • Na presné určenie trasy tréningu a vašej polohy pomôže podpora satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS
  • Hodinky dokážu vyhodnotiť bežecký index, tréningový stres, tréningovú záťaž, regeneračnú tepovú frekvenciu a úroveň zotavenia
  • Huawei Watch GT 3 Pro možno využiť na ovládanie prehrávania hudby
  • V HUAWEI AppGallery na vás čaká veľké množstvo aplikácií

Elegantné dámske smart hodinky z prémiových materiálov

Užite si pohľad na elegantný 43 mm ciferník so zafírovým sklom pod ktorým je bezpečne umiestnený 1,32" AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 px. Jednoduchým otočením zápästia sa displej hodiniek Huawei Watch GT 3 Pro rozsvieti a vy uvidíte všetky potrebné informácie na vašom zápästí aj na priamom slnečnom svetle. Na rámčeku inteligentných hodiniek Huawei Watch GT budete mať k dispozícii otočnú korunku. S ňou ľahko a rýchlo môžete približovať/odďaľovať aplikácie v menu a rýchlo sa dostať tam, kam potrebujete. Aj keď budete mať mokré ruky, s otočnou korunkou na dámskych hodinkách Huawei Watch GT 3 Pro jednoducho a rýchlo nastavíte hlasitosť aj čas aktivácie vášho budíka. Aj zadné puzdro kryje vysoko priepustné umelé zafírové sklo, ktoré spresňuje meranie snímača. 

Huawei Watch GT 3 Pro disponujú sadou ciferníkov s exkluzívnym motívom

Skrášlite ciferník hodiniek Huawei Watch GT 3 Pro špeciálnymi motívmi „Deň a noc“, ktoré sa menia podľa východu slnka a fázy mesiaca. Hodinky vedia zobraziť čas aj po vypnutí obrazovky, vytvorenie vlastného dizajnu ciferníka fotografií z galérie telefónu a mnoho ďalšieho. Ďalšie dizajny ciferníkov pre hodinky Huawei Watch GT 3 Pro nájdete vo Watch AppGallery.

Huawei smart hodinky Watch inteligentne monitorujú srdcový tep

Na zaistenie ešte presnejšieho merania majú Huawei smart hodinky Watch GT 3 Pro vylepšený modul srdcového tepu TruSeen™ 5.0+. Ten novo tvorí osem fotodiód usporiadaných do kruhu s dvoma sadami svetelných zdrojov. Všetko je zakryté zakrivenou sklenenou šošovkou umožňujúcou pohodlné nosenie a výrazné zníženie vplyvu rušenia okolitým svetlom. Algoritmus modulu srdcového tepu Huawei smart hodiniek teraz lepšie filtruje hlučné signály, vďaka čomu je monitorovanie srdcovej frekvencie aj pri náročnom cvičení oveľa presnejšie. 

Smart hodinky v slovenčine Watch GT 3 Pro nad vami budú bdieť

Stačí trocha času a uvidíte komplexný prehľad o vašom zdraví a vašej energii. Smart hodinky v slovenčine Huawei Watch GT 3 Pro zaznamenajú veľké množstvo dôležitých metrík. Budete tak poznať vašu tepovú frekvenciu, hodnotu SpO2 (saturácia krvi kyslíkom) alebo mieru stresu. V prípade vysokej hodnoty stresu vám hodinky Huawei Watch GT odporučia dychové cvičenia, ktoré vám pomôžu nájsť stratený pokoj. Ženy ocenia prítomnosť špeciálnych funkcií, pomocou ktorých možno sledovať menštruačné cykly* alebo odhadovať dátum budúcej ovulácie.

*Tento výrobok nie je zdravotníckym prostriedkom. Obsah správy je iba referenčný a nemal by byť používaný pre klinickú diagnostiku. 

Presné určenie polohy vďaka dvojpásmovej päťsystémovej GNSS

Huawei hodinky Watch GT 3 Pro disponujú navigáciou s presným určením polohy a vzdialenosti vďaka podpore satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS. Zaujímavou novinkou je offline navigácia a funkcia Route Back. Tá vás navedie späť, ak ste cestou stratili smer. Po ukončení tréningu bude hodinkami zaznamenaná trasa k dispozícii v aplikácii Huawei Health. Odtiaľ ju môžete rýchlo zdieľať a ukázať svojim priateľom. 

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 Pro

Presné sledovanie vášho spánku

Spánok je jedným z kľúčových prvkov v našom živote, preto je dôležité, aby ste vedeli, ako dlho spíte a aký kvalitný spánok naozaj je. Optický senzor s algoritmom HUAWEITruSleep™ 2.0 presne meria váš spánok aj jeho jednotlivé fázy. Hodinky Huawei Watch GT 3 Pro vám pomôžu s vytvorením ideálnej spánkovej rutiny, aby ste sa každý deň cítili plní energie a maximálne oddýchnutí. 

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 Pro

Monitoring úrovne stresu

Stačí trocha času a uvidíte komplexný prehľad o vašom zdraví a vašej energii. Smart hodinky Huawei Watch GT 3 Pro zaznamenajú veľké množstvo dôležitých metrík. Budete tak poznať vašu tepovú frekvenciu, hodnotu SpO2 (saturácia krvi kyslíkom) alebo mieru stresu. V prípade vysokej hodnoty stresu vám hodinky Huawei Watch GT odporučia dychové cvičenia, ktoré vám pomôžu nájsť stratený pokoj. 

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 Pro

Úlohy pre kontrolu zdravia

Dosiahnite nastavené ciele a buďte sami so sebou naozaj spokojní. Dbajte na to, aby ste boli v telesnej a psychickej pohode.

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 Pro sú vhodné aj na potápanie

So stupňom krytia IP68 a vodotesnosťou 5 ATM sa dá s hodinkami Huawei voľne potápať až do hĺbky 30 metrov, vďaka čomu môžete začať objavovať podmorský svet.

  • Zobrazenie údajov v reálnom čase — na displeji hodiniek uvidíte zobrazenú dĺžku ponoru, hĺbku aj vašu rýchlosť.
  • Nastavenie bezpečnosti — Smart hodinky Huawei vás upozornia, pokiaľ klesáte príliš dlho alebo príliš hlboko.
  • Tréningový režim Apnoe – tento špeciálny režim zaznamenáva vašu tepovú frekvenciu, dobu zadržania dychu a čas začiatku sťahu bránice. Vďaka tomu môžete predĺžiť dobu, počas ktorej môžete zadržať dych.

Funkcia pre hráčov golfu

Hodinky Huawei Watch GT 3 Pro teraz dokážu zaznamenať profesionálne údaje o švihu. Budete teda poznať rýchlosť, tempu, dobu švihu vzad aj dole a dokonca poskytujú režim Driving range, ktorý sleduje švih do úplného detailu. Pozrite sa na praktické ukážky a tipy a triky, pomocou ktorých môžete posunúť vašu golfovú hru na vyššiu úroveň.

Inteligentné hodinky Huawei Watch GT 3 Pro disponujú viac ako stovkou cvičebných režimov

Inteligentné hodinky Huawei majú k dispozícii  viac ako ako 100 športových režimov, takže si určite nájdete ten, ktorý budete potrebovať. Využiť môžete napríklad režimy pre beh, jazdu na bicykli, turistiku, skákanie cez švihadlo, lyžovanie, trenažér veslovanie alebo plávanie. Práve plavci ocenia vodoodolnosť do 5 ATM, vďaka čomu bude plávanie v bazéne a meranie vášho výkonu s hodinkami Huawei Watch GT 3 Pro úplne bez problémov. Na displeji hodiniek po spárovaní s vaším mobilným telefónom uvidíte čas východu aj západu slnka, zobrazí sa fáza mesiaca a dokonca sa dozviete informácie o zmenách prílivu a odlivu v reálnom čase. Huawei Watch GT 3 Pro disponujú vstavaným výškovým barometrom na sledovanie aktuálneho tlaku vzduchu. Túto funkciu oceníte prevažne pri outdoorových aktivitách.

Pohodlné ovládanie spúšte fotoaparátu cez dotykové hodinky Huawei

Pomocou funkcie diaľkového ovládania spúšte* môžete cez dotykové hodinky Huawei Watch GT 3 Pro aktivovať fotoaparát vo vašom telefóne a niekoľkými kliknutiami zachytiť pamätihodné okamihy.

*K dispozícii iba na telefónoch HUAWEI s EMUI 10.1 (alebo novším) alebo na telefónoch so systémom iOS. Zariadenia so systémom iOS vyžadujú na podporu aktualizáciu OTA. 

Watch AppGallery ponúknu celý rad aplikácií

Vo Watch AppGallery teraz budete mať k dispozícii veľké množstvo aplikácií tretích strán*, ktoré tak budete mať vždy k dispozícii na stiahnutie. Všetko potrebné tak budete mať vždy poruke v smart hodinkách Huawei Watch GT 3 Pro.

*Aplikácie tretích strán je potrebné stiahnuť z aplikácie Watch AppGallery v aplikácii Huawei Zdravie. Táto funkcia nie je podporovaná v zariadeniach so systémom iOS. 

Vybavte prichádzajúce hovory pomocou smartwatch Huawei Watch

Ak spárujete váš smartfón so smartwatch Huawei Watch GT 3 Pro prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth, môžete si užiť celý rad benefitov. Napríklad vďaka integrovanému reproduktoru a mikrofónu môžete prijať prichádzajúci hovor a zo zápästia ich pomocou hodiniek Huawei Watch vybaviť. *Rovnako môžete posielať vaše vlastné rýchle odpovede a zobraziť protokoly hovorov.

*Je potrebné mať hodinky Huawei Watch GT 3 Pro spárované so smartfónom a byť v jeho dosahu

Počúvajte hudbu nech ste kdekoľvek

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 Pro dokážu synchronizovať zoznamy skladieb* z vášho telefónu a nezávisle od neho ňom skladby prehrávať. Stačí si len nasadiť bezdrôtové slúchadlá, spárovať ich s hodinkami Huawei a užívať si obľúbenú hudbu, podcasty a mnoho ďalšieho.

*Hodinky nevedia importovať hudbu zo zariadenia iOS. 

Spárujte GPS hodinky Huawei s inteligentnými zariadeniami

Nebojte sa GPS hodinky Huawei Watch GT 3 Pro spárovať s ďalšími inteligentnými zariadeniami so systémom iOS, Android aj ďalšími produktmi spoločnosti HUAWEI.

Bezproblémové prepojenie s vašim telefónom

Stiahnite si aplikáciu HUAWEI Zdravie, ktorá je kompatibilná aj so systémom Android a iOS. V nej nájdete ucelený prehľad o všetkých vašich aktivitách a môžete si pohodlne prispôsobiť vzhľad aj funkcie smart hodiniek Huawei Watch GT 3 Pro.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,32 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 43 mm
Materiál puzdra Keramika
Farba puzdra Biela
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 50 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Meranie telesnej teploty, Pitný režim, Inteligentné budenie, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Always On Display, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Potápačské funkcie

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger
Správy Prednastavené odpovede na správy (iba Android)

Softvér

OS hodiniek Harmony OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Biela
Materiál remienka Keramika
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 19 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 168 h (7 d)
Kapacita úložiska 4 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Huawei
Modelový rad Watch GT 3 Pro
Model 43mm
Kód:  HUWGTpr43b
Produktové číslo:  55028824
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18