Obnoviť stránku

Huawei Watch GT 2 42 mm Black

4,5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei Watch GT 2 42 mm Black


Zažite viac so smart hodinkami Huawei Watch GT 2

Inteligentné hodinky Huawei Watch GT 2 Black ohromia svojím revolučným výkonom či dlhou životnosťou batérie, a to najmä vďaka čipu Kirin A1 vyvinutým samotnou spoločnosťou Huawei. Kirin A1 bol špeciálne navrhnutý pre vysoký výkon pri zachovaní neuveriteľne nízkej spotreby energie. Smart hodinky Watch GT 2 42 mm Black automaticky optimalizujú spotrebu energie a predlžujú výdrž batérie, ktorá dosahuje hodnoty až jedného týždňa na jedno nabitie. Pri plynulom cvičení so zapnutou GPS a využívaní hodiniek na plné obrátky činí výdrž skvelých 15 hodín.


Minimalistický dizajn inteligentných hodiniek Huawei Watch GT 2

Dizajnéri Huawei Watch GT 2 našli inšpiráciu v minimalizme a efektívne skombinovali klasické prvky s tými inovatívnymi. Dominantou je v tomto prípade ultratenké telo s úžasným bezrámčekovým ciferníkom chráneným kvalitným 3D zakriveným sklom. Dokonalé remeselné spracovanie nájdete na každom kúsku týchto inteligentných hodiniek. Sklíčko je opracované rovnako ako drahokamy a vysoko odolné voči prachu a vode. Tento model je dodávaný s pohodlným silikónovým remienkom.


Smart hodinky Huawei Watch GT 2 majú dokonalý displej

Odolné sklíčko chráni oslnivý AMOLED displej s veľkosťou 1,2", ktorý poskytuje jedinečný vizuálny zážitok a veľmi rýchlo reaguje na vaše dotyky. Na výber budete mať samozrejme z niekoľkých prispôsobiteľných ciferníkov.


Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Huawei Watch GT 2 42 mm Black

  • Špičkový 1,2" AMOLED displej
  • Atraktívne vyhotovenie smart hodiniek
  • Bezrámčekový ciferník
  • Výdrž až 7 dní na jedno nabitie
  • 3D zakrivené sklíčko
  • Meranie SWOLF
  • Optický snímač srdcového tepu
  • Pohodlný silikónový remienok
  • Vodoodolnosť 5 ATM


Profesionálny športový tréner

Sledovanie pohybových aktivít nebolo nikdy jednoduchšie. Smart hodinky Huawei Watch GT 2 sú perfektným spoločníkom na indoorové aj outdoorové pohybové aktivity. Presné meranie srdcovej frekvencie vo dne aj v noci zaisťuje presnejšia a efektívnejšia technológia TruSeen 3.5 s inteligentným AI algoritmomNechýba ani presná lokalizácia s podporou GPS a GLONASS, vďaka čomu bude vaša trasa perfektne zaznamenaná. Smart hodinky Huawei Watch GT 2 využijete aj pri plávaní, sú vodoodolné a merajú SWOLF, rovnako ako vzdialenosť, spálené kalórie a rýchlosť.


Zlepšite svoj tréning s hodinkami Huawei Watch GT 2

Inteligentné hodinky vedia vypočítať rozsah intenzity tréningu na základe týždenného sledovania či zistia účinnosť aktuálneho cvičenia a navrhnú ďalšie tréningy. Pri cvičení s vysokou intenzitou vám dajú Watch GT 2 vedieť, či ide o pohyb aeróbny alebo anaeróbny. V hodinkách je predinštalovaných viac ako 10 bežeckých kurzovAktivovať môžete aj hlasové vedenie počas tréningu pre lepšie dosiahnutie vašich cieľov. Smart hodinky Huawei Watch GT 2 zmerajú tiež VO2 Max.


Huawei Watch GT 2 - spoločník na každý deň

Huawei Watch GT 2 možno prostredníctvom Bluetooth prepojiť s vaším mobilným telefónom, čo umožní zobrazenie notifikácií či prehrávanie hudby. Priamo do hodiniek Huawei Watch GT 2 je možné uložiť približne 500 skladieb (2 GB), ktoré spestria vaše tréningy - hodinky stačí spárovať s bezdrôtovými slúchadlami. Huawei TruSleep 2.0 sleduje váš spánok a vie diagnostikovať šesť najbežnejších spánkových porúch. TruRelax sa potom starajú o vašu pohodu počas dňa - uvoľňuje stres a odporučí dychové cvičenia.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja AMOLED

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 42 mm
Farba puzdra Čierna
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 29 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Oxymeter, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Inteligentné budenie, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 168 h (7 d)
Kapacita úložiska 4 GB

Značka/model

Značka Huawei
Modelový rad GT 2
Model 42mm
Kód:  HU4692b5
Produktové číslo:  55025064
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07