Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Huawei Watch Fit Sakura Pink

4,8 27 hodnotení

Huawei Watch Fit Sakura Pink

Prehľadný zážitok s fitness náramkom Huawei Watch Fit Sakura Pink

Fitness hodinky Huawei Watch Fit Sakura Pink vám ponúkajú 1,64-palcový AMOLED displej v tvare obdĺžnika. Poskytnú vám úplný prehľad o všetkom, čo práve potrebujete vďaka rozlíšeniu 280 × 456 HD. Využite možnosť automatického jasu, ktorý vám ponúkne lepšie zobrazenie na priamom slnku, zatiaľ čo šesť ciferníkov Always-On3 dokáže vyjadriť svoj osobitý štýl a aktuálnu náladu.


Kľúčové vlastnosti fitness hodiniek Huawei Watch Fit Sakura Pink

  • 1,64-palcový AMOLED displej v tvare obdĺžnika
  • Prehľadné rozlíšenie 280 × 456
  • Textúrovaný matný rám fitness náramku Huawei Watch Fit Sakura Pink
  • Možnosť automatického jasu
  • Ciferník vám ponúka hneď niekoľko farebných možností a štýlov
  • Náramok vydrží v prevádzke až 10 dní
  • Váha iba 21 gramov
  • Navyše ponúka tiež až 12 druhov animovaných rýchlych tréningov
  • 96 režimov cvičenia
  • Náramok má zabudovaný GPS senzor a meranie srdcového tepu
  • Dokáže poskytnúť všetky štatistiky o vašom tréningu
  • Technológia HUAWEI TruSeen 4.0 sleduje váš srdcový tep
  • Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink je vybavený detekciou saturácie kyslíkom
  • HUAWEI TruSleep™ 2.0 analyzuje kvalitu vášho spánku
  • Upozorní vás na SMS správy, prichádzajúce hovory, udalosti v kalendári a na správy z ďalších aplikácií

Nájdite svoj osobitý štýl pomocou krokomera na ruku Huawei Watch Fit

Objavte skvelú vychytávku fitness náramku Huawei Watch Fit Sakura Pink. Každý deň si totiž môžete pohodlne prispôsobiť motívy presne podľa vašej nálady. Ciferník vám ponúka hneď niekoľko farebných možností a štýlov, ktoré nájdete na Watch Face Store. Nájdite si tak svoj osobitý štýl, ktorý k vám bude sedieť. Ak vás nezaujme žiadne farebné vyhotovenie, možno ciferník ozvláštniť akoukoľvek fotografiou z vášho mobilného zariadenia.

Prispôsobte si svoje obľúbené funkcie pre ešte väčšie pohodlie

Aby ste mali v inteligentnom náramku Huawei Watch Fit Sakura Pink úplný poriadok, prispôsobte si ho podľa vašich predstáv. Jednoducho môžete vybrať a nastaviť funkcie, na ktorých vám najviac záleží, ako je počasie, srdcová frekvencia, kroky, výdrž batérie a ďalšie.



Textúrovaný matný rám fitness náramku Huawei Watch Fit Sakura Pink

Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink bude lahodiť vášmu oku. Ružový textúrovaný matný rám náramku pôsobí elegantne a zároveň moderne.

Dlhá životnosť batérie fitness hodiniek

Dôležitým rysom fitness hodiniek je, aby boli ľahké, tenké a mali dlhú výdrž na jedno nabitie. To všetko spĺňa smart náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink, ktorý je vďaka svojej nízkej hmotnosti, len 21 gramov, ideálny na každodenné aktivity. Fitness náramok sa pýši dobrou batériou, vďaka ktorej vydrží v prevádzke až 10 dníVeľkou výhodou je tiež vstavaná technológia rýchleho nabíjania, ktorá zariadi, že bude náramok v priebehu 5 minút nabitý tak, aby vydržal celý deň štandardného používania.


Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink poslúži ako váš osobný tréner

Ako najlepšie začať cvičiť a nevyhýbať sa neustálym výhovorkám? So všetkým vám ihneď pomôže fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink, ktorý je vybavený ukážkovými tréningovými videami. Náramok navyše ponúka tiež až 12 druhov animovaných rýchlych tréningov, ktoré využijete napríklad na cvičenie v práci, na pretiahnutie celého tela či brušné cviky. Vybrať si môžete tiež hneď zo 44 nadštandardných pohybových ukážok. Odteraz môžete svoj čas využiť pre svoje telo a zdravý životný štýl. Nemusíte sa však ničoho obávať, fit hodinky Huawei myslia aj na váš a odpočinok, ktorý je pre vaše telo rovnako dôležitý.


Fitness hodinky Huawei Watch Fit Sakura Pink ponúkajú až 96 režimov cvičenia

Milujete jogu, tanec, korčule či plávanie? Tieto aktivity a ešte oveľa viac režimov cvičenia nájdete vo fitness hodinkách Huawei Watch Fit Sakura Pink. Náramok poskytne presné metriky cvičenia v reálnom čase pre 11 profesionálnych športových režimov vrátane behania, plávania a cyklistiky. Ostatných 85 druhov režimov vám pomôžu uvoľniť a otestovať váš potenciál. Sledovať môžete tepovú frekvenciu, spaľovanie kalórií či trvania vášho tréningu. Všetko tak budete mať pod úplnou kontrolou.


Smart náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink sa stane vašim sprievodcom

Nech už máte akékoľvek tempo či výdrž, smart náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink sa stane vašim sprievodcom. Náramok má zabudovaný GPS senzor, 5 ATM10 a meranie srdcového tepu. Ďalšie vstavané senzory sú určené pre všetky spôsoby cvičenia. Vďaka vyhodnocujúcim metrikám v reálnom čase vás náramok pomôže nakopnúť a povzbudiť k ďalším výkonom.


Krokomer na ruku Huawei Watch Fit - Nenahraditeľný pomocník na tréningy

Udržujte sa stále v kondícii s krokomerom na ruku Huawei Watch Fit Sakura Pink, ktorý vám dokáže poskytnúť všetky štatistiky o vašom tréningu. Náramok deteguje začiatok tréningu, rozpozná typ a pripomenie vám jeho plnenie. Vďaka tomu bude stále v kondícii, či už bežíte či plávate. Všetko budete mať pod úplnou kontrolou.


Motivácia je základom pre skvelé úspechy

Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink vás dokáže namotivovať tak, aby ste mali stále dobrý pocit. Náramok meria váš pokrok počas celého dňa a pripomenie vám, kedy je vhodné sa opäť postaviť pri nadmiere sedenia. Náramok zaznamenáva denný počet krokov a váš aktívny čas. Obdobie intenzívnych aktivít je znázornené v tých farebných kruhoch.


Technológia HUAWEI TruSeen 4.0 sleduje váš srdcový tep

Fitness hodinky Huawei Watch Fit Sakura Pink sa pýšia inovatívnou technológiou HUAWEI TruSeen 4.0, ktorá vám sleduje srdcový tep vo dne aj počas vášho spánku. V prípade, že je vaša tepová frekvencia nad normál, vyšle vám náramok upozornenie, aby ste na svoje zdravie dávali pozor a trochu zvoľnili.


Venujte zvýšenú pozornosť vášmu zdraviu

Vedeli ste o tom, že veľmi nízka hladina kyslíka v krvi môže mať za následok vážne zdravotné problémy? Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink je práve preto vybavený detekciou saturácie kyslíkom, ktorá dokáže včas a pravidelne zisťovať hladinu kyslíka jednoduchým dotykom. Váš aktuálny stav uvidíte na displeji náramku Huawei.

Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink monitoruje váš spánok

Zaujíma vás, ako kvalitný spánok máte? Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink dokáže na základe srdcovej frekvencie a technológie sledovania spánku HUAWEI TruSleep™ 2.0 analyzovať jeho kvalitu a poskytnúť vám viac ako 200 overených vedeckých rád. Dámy môžu využiť praktickú funkciu, ktorá dokáže odhadnúť dátum ovulácie a upozorniť na menštruáciu. Nastaviť si môžete tiež zasielanie upomienok podľa zadaných záznamov tak, aby ste mali prehľad o vašom menštruačnom cykle.

Už žiadne zbytočné stresovanie

Dnešná uponáhľaná doba si žiada viac oddychu a menej stresu. Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink je vybavený unikátnou technológiou HUAWEI TruRelax™, ktorá vytvára celodenný algoritmus sledovania stresu, efektívne ho monitoruje. Na odbúranie stresu môžete využiť navrhované dychové cvičenia, ktoré vám navodia pocit pokoja a pohody.

Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink vás upozorní na správy

Fitness náramok Huawei Watch Fit Sakura Pink vám ponúka možnosť upozornenia na SMS správy, prichádzajúce hovory, udalosti v kalendári a na správy z ďalších aplikácií či sociálnych sietí. Vďaka tomu sa vám nestane, že by ste zmeškali dôležitý hovor, novinku či schôdzku.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,64 "
Typ displeja AMOLED

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 30 mm
Farba puzdra Ružová
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 35 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Oxymeter, Vibrácie, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor, Plávanie, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tepové zóny, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Inteligentné budenie, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Ružová
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 21 cm

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 216 h (9 d)

Značka/model

Značka Huawei
Modelový rad Watch Fit
Kód:  HU8057sp
Produktové číslo:  55025876
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01