Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Huawei Watch Fit Elegant Black

4,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei Watch Fit Elegant Black


Huawei Watch Fit Elegant - stávka na kvalitnejšie materiály

Inteligentné hodinky Huawei Watch Fit Elegant vychádzajú z modelu Watch Fit, s ktorým majú veľa spoločného. Najvyše zmeny doznali použité materiály. Watch Fit Elegant sú najnovšie vybavené puzdrom z nehrdzavejúcej ocele, a predovšetkým remienkom z fluóroelastoméru pripomínajúceho na prvý pohľad bežný silikón, tým všetka podobnosť končí. Výhody fluoroelastoméru sú predovšetkým vo vysokej odolnosti voči teplu, vlhku, olejom a roztrhnutiu. Oproti klasickému silikónu je navyše mäkší a pohodlnejší. Ďalšia zmena sa udiala už vnútri hodiniek Huawei Watch Fit Elegant, kde pribudla funkcia SpO2, ktorá dokáže merať saturáciu kyslíka v krvi v reálnom čase a v porovnaní s inými modelmi funguje nepretržite, nielen teda pri meraní spánkovej aktivity alebo náhodnej kontrole.

Smart hodinky s AMOLED displejom

Smart hodinky Huawei Watch Fit Elegant vám ďalej ponúkajú obdĺžnikový 1,64-palcový AMOLED displej s rozlíšením 280 × 456 px, ktorý vám poskytne úplný prehľad o všetkom, čo práve potrebujete. Samozrejmosťou je automatické nastavenie jasu a ciferníky Always-On dokážu vyjadriť svoj osobitý štýl a aktuálnu náladu. Aby ste mali v hodinkách Huawei Watch Fit Elegant úplný poriadok, prispôsobte si ho podľa vašich predstáv. Jednoducho môžete vybrať a nastaviť funkcie, na ktorých vám najviac záleží, ako je počasie, srdcová frekvencia, kroky, výdrž batérie a ďalšie. Hodinkám Huawei Watch Fit Elegant nechýba ani možnosť upozornenia na SMS správy, prichádzajúce hovory, udalosti v kalendári a na správy z ďalších aplikácií či sociálnych sietí.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Huawei Watch Fit Elegant Black

  • Puzdro z nehrdzavejúcej ocele a remienok z fluóroelastomérov
  • 1,64-palcový AMOLED displej v tvare obdĺžnika
  • Možnosť automatického jasu
  • Hodinky vydržia v prevádzke až 10 dní
  • Huawei Watch Fit Elegant rozozná 96 pohybových aktivít
  • Hodinky majú zabudovaný GPS senzor
  • Dokážu poskytnúť všetky štatistiky o vašom tréningu
  • Technológia HUAWEI TruSeen 4.0 sleduje váš srdcový tep
  • Huawei Watch Fit Elegant sú vybavené funkciou SpO2
  • HUAWEI TruSleep 2.0 analyzuje kvalitu vášho spánku
  • Upozornia vás na SMS správy, prichádzajúce hovory, udalosti v kalendári a na správy z ďalších aplikácií


Nájdite svoj osobitý štýl v smart watch Huawei Watch Fit Elegant

Objavte skvelú vymoženosť smart watch Huawei Watch Fit Elegant. Každý deň si totiž môžete pohodlne prispôsobiť motívy presne podľa vašej nálady. Ciferník vám ponúka hneď niekoľko farebných možností a štýlov, ktoré nájdete na Watch Face Store. Nájdite si tak svoj osobitý štýl, ktorý k vám bude sedieť. Ak vás nezaujme žiadne farebné vyhotovenie, možno ciferník hodiniek Huawei Watch Fit Elegant ozvláštniť akoukoľvek fotografiou z vášho mobilného zariadenia.

Dlhá životnosť batérie

Dôležitým rysom fitness hodiniek je, aby boli ľahké, tenké a mali dlhú výdrž na jedno nabitie. To všetko spĺňajú Huawei Watch Fit Elegant, ktorý sú vďaka svojej nízkej hmotnosti, iba 27 gramov, ideálne na každodenné aktivity. Fitness hodinky sa pýšia dobrou batériou, vďaka ktorej vydržia v prevádzke až 10 dní. Veľkou výhodou je tiež vstavaná technológia rýchleho nabíjania, ktorá zariadi, že budú hodinky počas 5 minút nabité tak, aby vydržali celý deň štandardného používania.

Smart hodinky Huawei Watch Fit Elegant fungujú ako váš osobný tréner


Ako najlepšie začať cvičiť a nevyhýbať sa neustálym výhovorkám? So všetkým vám ihneď pomôžu tieto smart hodinky Huawei Watch Fit Elegant, ktoré sú vybavené ukážkovými tréningovými videami. Navyše ponúkajú tiež až 12 druhov animovaných rýchlych tréningov, ktoré využijete napríklad pri cvičení v práci, na pretiahnutie celého tela či brušné cviky. Vybrať si môžete tiež hneď zo 44 nadštandardných pohybových ukážok. Odteraz môžete svoj čas využiť pre svoje telo a zdravý životný štýl. Nemusíte sa však ničoho obávať, hodinky Huawei Watch Fit Elegant myslia aj na váš a odpočinok, ktorý je pre vaše telo rovnako dôležitý.



Fitness hodinky Huawei Watch Fit Elegant ponúkajú až 96 režimov cvičenia

Milujete jogu, tanec, korčule či plávanie? Tieto aktivity, a ešte oveľa viac režimov cvičenia nájdete vo fitness hodinkách Huawei Watch Fit Elegant. Inteligentné hodinky poskytnú presné metriky cvičenia v reálnom čase pre 11 profesionálnych športových režimov vrátane behania, plávania a cyklistiky. Ostatných 85 druhov režimov vám pomôžu uvoľniť a otestovať váš potenciál. Sledovať môžete tepovú frekvenciu, spaľovanie kalórií či trvanie vášho tréningu. Všetko tak budete mať pod úplnou kontrolou. Nech už máte akékoľvek tempo či výdrž, fitness hodinky Huawei Watch Fit Elegant sa stanú vaším sprievodcom. Hodinky majú zabudovaný GPS senzor, 5 ATM a meranie srdcového tepu. Ďalšie vstavané senzory sú určené pre všetky spôsoby cvičenia.


Nenahraditeľný pomocník na tréningy

Udržujte sa stále v kondícii s fitness hodinkami Huawei Watch Fit Elegant, ktoré vám dokážu poskytnúť všetky štatistiky o vašom tréningu. Hodinky detegujú začiatok tréningu, rozpoznajú typ a pripomenú vám jeho plnenie. Vďaka tomu budete stále v kondícii, či už beháte či plávate. Všetko budete mať pod úplnou kontrolou. Smartwatch Huawei Watch Fit Elegant vás dokážu namotivovať tak, aby ste mali stále dobrý pocit. Hodinky merajú váš pokrok počas celého dňa a pripomenú vám, kedy je vhodné sa opäť postaviť pri nadmiere sedenia. SMart hodinky zaznamenávajú denný počet krokov a váš aktívny čas.

Smart hodinky Huawei Watch Fit Elegant sledujú váš srdcový tep a saturáciu krvi

Smart hodinky Huawei Watch Fit Elegant sa pýšia inovatívnou technológiou HUAWEI TruSeen 4.0, ktorá vám sleduje srdcový tep vo dne aj počas vášho spánku. V prípade, že je vaša tepová frekvencia nad normál, vyšlú vám hodinky upozornenie, aby ste na svoje zdravie dávali pozor a trochu zvoľnil. Fitness hodinky Huawei Watch Fit Elegant sú tiež vybavené neustálym meraním saturácie krvi kyslíkom (SpO2).

Monitorujete svoj spánok s Huawei Watch Fit Elegant

Huawei Watch Fit Elegant dokážu na základe srdcovej frekvencie a technológie sledovania spánku HUAWEI TruSleep 2.0 analyzovať jeho kvalitu a poskytnúť vám viac ako 200 overených vedeckých rád. Dámy môžu využiť praktickú funkciu, ktorá dokáže odhadnúť dátum ovulácie a upozorniť na menštruáciu. Nastaviť si môžete tiež zasielanie upomienok podľa zadaných záznamov tak, aby ste mali prehľad o vašom menštruačnom cykle. Unikátna technológia HUAWEI TruRelax vytvára celodenný algoritmus sledovania stresu, efektívne ho monitoruje. Pre odbúranie stresu môžete využiť navrhované dychové cvičenia, ktoré vám navodia pocit pokoja a pohody.



Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,64 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 30 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Čierna
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 35 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Oxymeter, Vibrácie, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tepové zóny, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Inteligentné budenie, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 22 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 216 h (9 d)
Bežná výdrž batérie 168 h (7 d)

Značka/model

Značka Huawei
Modelový rad Watch Fit
Kód:  HUWFelegb
Produktové číslo:  55026332
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14