Obnoviť stránku

HUAWEI WATCH 4 Sport

3,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
449 €

HUAWEI WATCH 4 Sport

Huawei Watch 4 Sport – prémiové Smart hodinky plné funkcií

Zvládnite toho viac a majte o všetkom dokonalý prehľad priamo z vášho zápästia. Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport sa vynímajú elegantným dizajnom, ktorého dominantou je 1,5-palcový dotykový LTPO AMOLED displej. Veľkým ťahákom hodiniek je podpora technológie eSIM, takže môžete realizovať hovory aj so samotnými hodinkami a nemusíte nosiť svoj telefón pri sebe. Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport disponujúcelým radom senzorov: senzor telesnej teploty, gyroskopický senzor, akcelerometer, barometer a senzor okolitého osvetlenia. Na presné určenie polohy je k dispozícii GPS, GLONASS, Galileo aj Beidou. Na zaistenie precízneho merania pulzovej frekvencie aj okysličenia krvi slúži vylepšený optický senzor. Smart hodinky majú veľkú kapacitu batérie, ktorá ich udrží až 3 dni v prevádzke a pri využití režimuoptimalizovanej spotreby batérie sa dočkáte až 8 dní používania na jedno nabitie.

Hodinky podporujú telefonovanie pomocou eSIM. S eSIM je možné volať a prijímať hovory. Nie je možné prijímať a odosielať SMS/MMS.

Hlavné prednosti Smart hodiniek Huawei Watch 4 Sport

  • Smarthodinky majú okrúhly dotykový 1,5“ LTPO AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 px a jemnosťou 310 PPI
  • Smart hodinky majú celý rad senzorov: akcelerometer, gyroskop, kompas, optický snímač srdcového tepu, senzor okolitého svetla, barometer, teplotný senzor, EKG senzor a senzor hĺbky
  • Zabudovaná GPS na presné určenie polohy
  • Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport sa ovládajú prostredníctvom dotykového displeja, tlačidiel a otočnej korunky
  • Bezdrôtové nabíjanie
  • Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport majú zabudovaný mikrofón a reproduktor
  • Hodinky vydržia 3 dni v ostrej prevádzke
  • Vodoodolnosť 5 ATM (potápanie do 30 metrov)
  • Hodinky podporujú telefonovanie pomocou eSIM. S eSIM je možné volať a prijímať hovory (nie je možné prijímať a odosielať SMS/MMS)

Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport majú intuitívne ovládanie, s ktorým je radosť pracovať

Dotykový displej je radosť používať, pretože bezproblémovo a rýchlo reaguje na váš dotyk. Na ovládanie slúži aj bočné tlačidlo a plne otáčacia korunka. Tú využijete k nebývalej ľahkej navigácii v menu alebo pri scrollovaní v správach či úprave hlasitosti.

Smart hodinky sa pýšia skvele vyzerajúcim okrúhlym LTPO AMOLED displejom

Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport vás očaria svojim štýlovým okrúhlym dizajnom s ľahko zaobleným AMOLED displejom, plynule nadväzujúcim na rám hodiniek. Samotný displej má 1,5-palcovú uhlopriečku a ponúkne perfektné podanie farieb aj parádny kontrastný pomer, takže všetky podstatné informácie uvidíte na hodinkách Huawei Watch 4 Sport dobre aj na priamom slnku.

Prispôsobte si ciferník hodiniek Huawei Watch 4 Sportk obrazu svojmu

Ciferník hodiniek môžete meniť rovnako často, ako meníte napríklad svoje oblečenie. Na hodinkách  HUAWEI Watch Face Store je dostupná široká škála ciferníkov. Navyše si môžete stiahnuť témy série Discovery či série fotografií s každodennými momentmi. Celkom na vás čaká viac ako 20 000 dizajnov.

Hodinky si zamilujú aj aktívni jedinci

Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport disponujú viac ako stovkou cvičebných režimov. V aplikácii HUAWEI Health uvidíte na vašom telefóne detailné štatistiky cvičenia a záznamy vášho pohybu. O presné meranie vzdialenosti a určenie polohy sa stará presná GPS.

S hodinkami Huawei Watch 4 Sport sa nestratíte

Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport samozrejme disponujú aj navigáciou a presným určením polohy a vzdialenosti vďaka podpore satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS.  Zaujímavou novinkou je offline navigácia a funkcia Route Back. Tá vás navedie späť, ak ste cestou stratili smer. Po ukončení tréningu bude hodinkami zaznamenaná trasa k dispozícii v aplikácii Huawei Health. Odtiaľju môžete rýchlo zdieľať a ukázať svojim priateľom.

S hodinkami Huawei Watch 4 Sport budete mať zvuk pod palcom

Nemusíte sa obťažovať nosiť so sebou telefón, ak budete chcieť počúvať svoje obľúbené playlisty. Hodinky Huawei Watch 4 Sport navyše prehrávajú aj zvuky týkajúce sa športu, navigácie a mnoho ďalšieho.

Vybavte telefónne hovory pohodlne zo zápästia

Niekto vám volá, ale vám sa nechce vyťahovať telefón z vrecka, pretože chcete mať voľné ruky? Pokiaľ máte hodinky Huawei spárované s vašim telefónom, môžete s ich pomocou hovory prijať a vybaviť. Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport majú integrovaný mikrofón aj reproduktor,  takže bude komunikácia s ostatnými rýchla a pohodlná. Smart  hodinky môžu ale telefonovať úplne nezávisle na smartfóne, a topokiaľ budete pripojení k jednému číslu eSIM. Buďte v kontakte so svojim okolím aj bez mobilného telefónu.

Praktické funkcie smart hodiniek Huawei Watch 4 Sport

Chytré hodinky HUAWEI WATCH 4 Sport

Rýchly panel

Pomocou prispôsobiteľného rýchleho panelu môžete pristupovať k najpoužívanejším aplikáciám ľahko a rýchlo. Všetko budete mať hneď na dosah.

Chytré hodinky HUAWEI WATCH 4 Sport

Viac ako 100 widgetov

Hodinky Huawei Watch 4 Sport ponúkajú viac ako 100 widgetov zahŕňajúce zdravie, služby, životný štýl aj fitness.

Chytré hodinky HUAWEI WATCH 4 Sport

Plávajúce okno s úlohami

Minimalizujte svoje aktivity na displeji hodiniek Huawei Watch 4 Sport a vráťte sa k svojej pôvodnej úlohe.

Spárujte Smart hodinky Huawei s ďalšími zariadeniami zariadeniami

Nebojte sa hodinky Huawei Watch 4 Sport spárovať s ďalšími smart zariadeniami so systémom iOS, Android aj ďalšími produktmi spoločnosti Huawei. Stiahnite si aplikáciu HUAWEI Zdravie, ktorá je kompatibilná s oboma systémami. V nej nájdete ucelený prehľad o všetkých vašich aktivitách a môžete si pohodlne prispôsobiť vzhľad aj funkcie Smart hodiniek Huawei Watch 4 Sport.

Prémiové inteligentné  hodinky Huawei Watch 4 Sport merajú všetko podstatné

Majte svoje zdravie pod drobnohľadom. Smart hodinky disponujú optickým snímačom pulzovej frekvencie, SpO2 a dokonca vedia zhodnotiť aktuálnu úroveň stresu. Hodinky Huawei Watch 4 Sport samozrejme vedia presne a spoľahlivo merať dĺžku aj kvalitu spánku. Vždy tak budete mať na svojom zápästí komplexné informácie o svojom zdraví a pohode.

Robustné a odolné vyhotovenie

Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport majú puzdro z nerezovej ocele. Toto precízne spracovanie prepožičiava Smart hodinkám vodoodolnosť pri voľnom potápaní do hĺbky 30 metrov. Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport sú odolné voči prachu aj vode.

Smart hodinky Huawei Watch 4 Sport majú dva režimy batérie a rýchle nabíjanie

V štandardnom režime môžete užívať plynulú interakciu, používať aplikáciu Health Glance alebo samostatné volanie a navigáciu bez telefónu. V tomto režime vydržia hodinky Huawei Watch 4 Sport až 3 dni prevádzky. Po aktivácii režimu ultra dlhej výdrže batérie sa môžete tešiť až na 8 dní používania. Tu môžete ľahko využívať funkcie ako cvičenie, monitorovanie zdravia, hands-free telefonovanie cezBluetooth (je potrebné spárovať s mobilným telefónom). Pomocou 15-minútového bezdrôtového nabitia budú mať Smart  hodinky Huawei Watch 4 Sport dostatok energie na jednodennú prevádzku. Plné nabitie potom zaberie iba 60 minút.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Pánske
Kompatibilný OS iOS, Android s GMS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,5 "
Typ displeja AMOLED

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 46,2 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 47 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, LTE, WiFi, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Zdravotné funkcie Detekcia chrápania
Smart funkcie Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Golfové funkcie

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy (iba Android)

Softvér

OS hodiniek Harmony OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Guma
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 14 cm
Max. obvod zápästia 21 cm
Typ zapojenia 22mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 96 h (4 d)
Bežná výdrž batérie 336 h (14 d)
Kapacita úložiska 32 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel
Kód:  HU80585b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55020AMN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07