Obnoviť stránku

HUAWEI P10 Greenery

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI P10 Greenery

vlastnosti telefónu

145,3 mm

Huawei P10 Greenery

69,3 mm

Huawei P10 Greenery

6,98 mm

Hmotnosť telefónu: 145 g

Úhlopříčka displeje

5,1"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 200 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

69,3 × 145,3 × 6,98 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

20 Mpx + 12 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SDXC (až 256 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

145 g

hmotnosť telefónu

Inteligentný telefón Huawei P10 rovnako ako predchodca P9 zaujme veľmi atraktívnym dizajnom reprezentovaným veľmi tenkou celokovovou konštrukciou s hrúbkou len 6,98 mm, špeciálnou povrchovou nanoúpravou na zadnej strane, ktorá dovoľuje lepší úchop a tiež bráni vytváraniu odtlačkov prstov alebo hladkými zaoblenými krivkami. Táto Nanovrstva naviac poskytuje prístroju vodeodolnosť, čím je razom Huawei P10 až o 80% odolnejší ako predchodca. Na rozdiel od modelu P9 sa čítačka odtlačkov prstov presunula na prednú stranu prístroja, kde pribudlo aj ovládacie tlačidlo pod displejom. Huawei P10 v krásnej zelenkavej farbe ponúkne špičkový 5,1" IPS displej či tromf v podobe duálneho fotoaparátu, ktorý vznikol v spolupráci so spoločnosťou Leica. Mobilný telefón HUAWEI P10 nijako nezaostáva ani v oblasti výkonu, vďaka osemjadrovému procesoru Kirin 960 je na veľmi vysokej úrovni.


Kľúčové vlastnosti smartphonu HUAWEI P10 Greenery

  • 5,1" IPS displej s krycím sklom Gorilla Glass 5
  • Duálny fotoaparát 12 Mpx + 20 Mpx od spoločnosti Leica
  • Osemjadrový procesor Kirin 960
  • Batéria s kapacitou 3200 mAh a doplnená o funkciu rýchleho nabíjania Huawei supercharge
  • Konektor USB-C
  • Google Android 7.0 Nougat s užívateľskou nadstavbou EMUI 5.1

Špičkový IPS displej a "nové" tlačidlo

Čelnej strane Huawei P10 dominuje displej s uhlopriečkou 5,1", Full HD rozlíšením a jemnosťou 432 PPI, vďaka čomu poskytne skvelý zážitok, či už budete sledovať videá, filmy, alebo budete len surfovať na internete. Medzi jedny z najväčších obáv majiteľov mobilných telefónov bez pochyby patrí strach o bezpečie displeja. Preto je tento model vybavený vysoko odolným krycím sklom Gorilla Glass 5, ktoré ochráni displej pred poškrabaním a iným poškodením.
Hneď pod displejom sa novo nachádza ovládacie tlačidlo s integrovanou čítačkou odtlačkov prstov, tá je teraz na prístupnejšom mieste ktoré u predchádzajúceho modelu. Toto tlačidlo úplne mení spôsob ovládania vášho nového telefónu HUAWEI P10 Greenery - nahrádza totiž klasické tri tlačidlá. Spôsob využitia čítačky odtlačkov prstov sa nemení, možno ním odomykať telefón či využívať rôzne bezpečnostné funkcie a chrániť tak vaše dáta.


Fotoaparáty LEICA

Duálny fotoaparát, na ktorého vývoji Huawei opäť spolupracoval s legendárnou fotografickou spoločnosťou Leica, novo dopĺňa aj predný 8 Mpx fotoaparát s certifikáciou Leica.
Hlavný fotoaparát disponuje 12Mpx RGB (farebným) a 20Mpx monochromatickým (čiernobielym) snímačom. V oboch režimoch, teda vo farebnom aj v čiernobielom možno pracovať s hĺbkou ostrosti. Hlavný fotoaparát disponuje šošovkami Leica s clonou f/2,2 a dopĺňa ho duálny LED blesk. Čo ďalej ponúka duálny fotoaparát Leica?

  • Rýchle ostrenie - 4 v 1 hybridné automatické zaostrovanie umožňuje rýchlejšiu zmenu nastavenia
  • Riadenie stability - optická stabilizácia obrazu OIS je zárukou skvelých snímok bez rozmazania
  • Väčšia hĺbka
  • Video v rozlíšení 4K


Výkon na rozdávanie

Decentne nazelenalý Huawei P10 využíva osemjadrový procesor Kirin 960 ktorého jadrá sú taktovaný na 2,4 GHz, poťažmo 1,8 GHz. Osem jadier je podporené operačnou pamäťou s kapacitou 4 GB. Bez problémov si tak zahráte najnovšie hry. Taktiež spustenie niekoľkých aplikácií súčasne nebude mobilnému telefónu HUAWEI P10 robiť problém. Zaistené sú tak aj plynulé a svižné reakcie operačného systému Google Android 7.0 Nougat s užívateľskú nadstavbou EMUI 5.1. Pre vaše dáta je pripravená 64GB pamäť, ktorú možno rozšíriť o microSDXC pamäťové karty s veľkosťou až 256 GB. Iste poteší aj prítomnosť reverzibilného USB-C konektora.


Huawei SuperCharge

Batéria s kapacitou 3200 mAh sľubuje výdrž po celý deň aktívneho používania. V prípade, že dôjde k jej vybitiu, príde vhod funkcia Huawei SuperCharge, teda funkcia rýchleho nabitia. Vďaka 5-násobnej ochrane bude nabíjanie smartfónu HUAWEI P10 Greenery rýchle a bezpečné zároveň.


Kód:  HU2900a3x
Produktové číslo:  SP-P10DSZOM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18