Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HUAWEI P smart Z

4,4 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI P smart Z

   

Vlastnosti telefónu

163,5 mm

HUAWEI P smart Z

77,3 mm

HUAWEI P smart Z

8,8 mm

Hmotnosť telefónu: 196 g

Uhlopriečka

6,59"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 9 Pie

typ operačného systému

Výdrž batérie

4 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

77,3 × 163,5 × 8,8 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 2 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot na pamäťové karty

Váha

196 g

hmotnosť telefónu

HUAWEI P smart Z – telefón s vysúvacou kamerou

Inteligentný telefón HUAWEI P smart Z je stvorený na veľkolepé zážitky. Ponúka totiž kombináciu neobyčajne veľkého displeja, atraktívneho trblietavého dizajnu a vysúvacej čelnej kamery. Samozrejmosťou je veľká interná pamäť alebo moderný operačný systém Android 9 Pie.

Gigantický FullView displej

Uhlopriečka 6,59" vás ohromí

Vysúvacia predná kamera

Šošovka neprekáža na displeji

Obojstranný konektor USB-C

Zaistí rýchle nabíjanie

Displej, to je naozaj bomba!

Ohromujúce farby a kryštalická čistota obrazu – to je 6,59-palcový FullView displej, chýba mu akýkoľvek výrez a je roztiahnutý až do samotných okrajov. Vďaka tomu sa telefón až nečakane dobre ovláda. Pri sledovaní videa kdekoľvek na cestách tak získate unikátny zážitok.

Vysúvací modul mobilného telefónu HUAWEI P smart Z na prednú kameru

Kľúčovou odlišnosťou mobilného telefónu HUAWEI P smart Z je netradične riešená predná kamera. Tá je kompletne ukrytá v tele telefónu. Automatický mechanizmus ju však bleskovo vysunie, ak ju budete potrebovať na selfíčka alebo videohovory. Výrobca má otestovaných dokonca až 100 000 opakovaní. Ostatne, nie je sa čo čudovať, pretože výsledné snímky sú pomocou 16 Mpx šošovky úchvatné. Vďaka umelej inteligencii totiž dochádza k optimalizácii obrazu v reálnom čase pomocou 8 rôznych scén.

Duálny AI fotoaparát

Nová AI technológia rozpoznania scény dokáže spoznať 22 kategórií a celkom 500 scén v reálnom čase, aby poskytla perfektné snímky. Duálny 16 + 2 Mpx fotoaparát ponúka svetelnosť f /1,8 a ukáže tak živé detaily s prirodzeným bokeh efektom na zachytenie tých najúžasnejších momentov.


HUAWEI P smart Z

Kirin 710

Pokročilý osemjadrový čipset Kirin 710 dodáva telefónu maximálnu rýchlosť a 12 nm technológia efektívne zníži odber batérie. GPU Turbo masívne zrýchli grafický výkon na ten najpútavejší zážitok z hier.


EMUI 9.0

Ako operačný systém slúži Android 9 Pie, ktorý však Huawei prekrýva svojím prepracovaným rozhraním EMUI 9.0. Zaujímavosťou je funkcia Phone Clone, ktorá prenesie všetky používateľské dáta z vášho súčasného telefónu na platforme Android alebo iOS.

HUAWEI P smart Z

HUAWEI P smart Z

USB-C a veľká batéria

Vďaka obojstrannému konektoru USB-C nemusíte riešiť, ktorá strana patrí nahor. Nabíjajte telefón jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Batéria s kapacitou 4 000 mAh potom završuje celkovo veľmi dobrú výbavu telefónu HUAWEI P smart Z.

Kód:  HU3138ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16