Obnoviť stránku

Huawei nova Y70

3,5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei nova Y70

Mobilný telefón Huawei nova Y70 ...

Huawei nova Y70 na prvý pohľad hovorí, že ide o smartfón. Vďaka nemu budete schopní využívať internet, vyhotovovať fotografie aj videá trojitým fotoaparátom alebo hrať hry a používať aplikácie. Operačná pamäť zariadenia ponúka kapacitu 4 GB. S týmto pekným výkonom si môžete dovoliť hrať hry aj spúšťať aplikácie súčasne. Smartphonu Huawei nova Y70 zaisťuje prísun energie batéria, ktorá má veľmi solídnu výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 6000 mAh. Nevyhnutným bodom je rovnako aj konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Smartfón HUAWEI disponuje nadstavbou EMUI.

Rozhodujúce parametre smartfónu Huawei nova Y70

  • Obslúži viac SIM kariet v konfigurácii hybridný slot
  • Operačná pamäť 4 GB a procesor HiSilicon Kirin 710A
  • NFC na synchronizáciu a platby
  • Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 48 Mpx
  • Chrbát mobilného telefónu má 3 fotoaparáty
  • Rýchle a jednoduché zabezpečenie telefónu čítačkou odtlačkov prstov
  • 22,5W nabíjanie
  • Mobilný telefón HUAWEI má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Huawei nova Y70 ...
Mobilný telefón Huawei nova Y70 ...

Obrazovka a fotoaparát smartfónu Huawei nova Y70

6,75" displej mobilného telefónu s výrezom v tvare kvapky vám prináša HD rozlíšenie. Je postavený na technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Vybavenie pre fotky a videá zabezpečuje v smartphone Huawei nova Y70 sofistikovaný trojitý fotoaparát, 5Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 48Mpx objektív (f/1,8). Pri vytváraní videozáznamov je pre kvalitný výsledok nevyhnutná tiež elektronická stabilizácia. Samozrejmosťou je šikovná dióda na prisvietenie. Pre nadšencov fotografovania selfie fotiek dostal mobil do výbavy predný snímač s rozlíšením 8 Mpx. Tento model má v sebe ukrytý jeden širokouhlý objektív.

Smartfón Huawei nova Y70 so skvelou výbavou

Smartfón vie obsluhovať dvojicu SIM kariet, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. O zabezpečenie telefónu Huawei nova Y70 sa stará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Poteší vás prítomnosť rozhranie NFC, vďaka ktorému sa urýchlia niektoré platby a finančné transakcie. V špecifikácii nájdete označenie OTG, čo znamená, že vám smartphone dovolí pripojiť externý HDD alebo flash disk. Samozrejmosťou je podpora na rýchle pripojenie k sieti a snímače nevyhnutné na bezproblémové fungovanie všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Huawei nova Y70 ...
Kód:  HU316ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08