Obnoviť stránku

Huawei nova 9 SE

4,1 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei nova 9 SE

Mobilný telefón Huawei nova 9 SE Screen

Huawei nova 9 SE ľahko identifikujete ako smartfón. Vďaka nemu môžete byť súčasťou všetkého diania na sociálnych sieťach, natáčať aj fotografovať štyrmi fotoaparátmi alebo využívať rad aplikácií a hrať hry. RAM dosahuje kapacitu 8 GB. Tento výkon uspokojí aj náročných a skvele sa uplatní aj pre virtuálnu realitu a 3D hry. Smartfónu Huawei nova 9 SE zaistí prísun energie batéria, ktorá má dlhšiu výdrž vďaka nadštandardnej kapacite 4000 mAh. Podstatná je samozrejme konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 90 Hz. Smartfón HUAWEI má nadstavbu EMUI.

Podstatné funkcie smartfónu Huawei nova 9 SE

  • Pre SIM karty pripravená konfigurácia dual SIM
  • RAM 8 GB a procesor Qualcomm Snapdragon 680
  • Grafický akcelerátor Adreno 610
  • NFC čip na bleskové platby a synchronizáciu zariadenia
  • Zadný fotoaparát zariadenia disponuje rozlíšením 108 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 4 šošovky fotoaparátu
  • Výkon nabíjania cez kábel predstavuje 66 W
  • Rozpoznávanie tváre na rýchle odomknutie mobilného telefónu
  • Mobilný telefón HUAWEI má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Huawei nova 9 SE Bočný pohľad
Mobilný telefón Huawei nova 9 SE ...

Displej a fotoaparát smartfónu Huawei nova 9 SE

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom vám sprostredkuje Full HD rozlíšenie. Je založený na obľúbenej technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Čo sa týka frekvencie displeja, vyšplhala sa na hodnotu 90 Hz. Výbavu pre momentky zastupuje v telefóne Huawei nova 9 SE pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx makro objektív (f/2,4), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 108Mpx objektív (f/1,9). Pri natáčaní videozáznamov je pre kvalitný výsledok nevyhnutná tiež elektronická stabilizácia. Fotografovanie podstatne zjednoduší presné a efektívne ostrenie fázovým posunom. Samozrejmosťou je užitočná prisvetľovacia dióda. Pre používateľov zapálených do selfie záberov ponúka mobilný telefón predný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx.

Smartfón Huawei nova 9 SE zaujme parádnou výbavou

Smartfón je pripravený obsluhovať dvojicu SIM kariet. O ochranu smartfónu pred neoprávneným vniknutím do Huawei nova 9 SE sa stará čítačka odtlačkov prstov sofistikovane skrytá v displeji. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez toho, aby ste museli zadávať heslo, sprístupňuje efektívne rozpoznávanie podoby tváre. Používateľsky obľúbené je NFC rozhranie, ktoré umožní napríklad rýchlo a pohodlne platiť. V špecifikácii sa nachádza označenie OTG, to znamená, že k smartfónu možno pripojiť tiež externý HDD či flash disk. Samozrejme, nechýba ani podpora rýchleho pripojenia k internetu a snímače nevyhnutné pre hladkú funkčnosť užitočných aplikácií.

Mobilný telefón Huawei nova 9 SE Možnosti pripojenia (porty)
Kód:  HU3159ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18