Obnoviť stránku

HUAWEI nova 5T modrá

4,8 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI nova 5T modrá

vlastnosti telefónu

154,3 mm

HUAWEI nova 5T

74 mm

HUAWEI nova 5T

7,8 mm

Hmotnosť telefónu: 174 g

Úhlopříčka displeje

6,26"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 9

Typ operačného systému

Výdrž baterie

3 750 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

Dual Nano SIM

Typ SIM karty

Rozměry

74 × 154,3 × 7,8 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

128 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

48 + 16 + 2 + 2 Mpx

Fotoaparát

Připojení

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Slot na pamäťové karty

Váha

174 g

Hmotnosť telefónu

HUAWEI nova 5T, prémiový telefón za atraktívnu cenu

Nechcete utrácať celú výplatu za najdrahšie telefóny, ale napriek tomu si chcete ohmatať najnovšie mobilné technológie? V tom prípade je pre vás HUAWEI nova 5T ako stvorený.

Dizajn a spracovanie

Cez veľkú uhlopriečku sa mobil HUAWEI nova 5T pohodlne ovláda. Zaoblený chrbát a bezrámikový displej tvoria skvelé duo. Aj odomykanie smartfónu je maximálne jednoduché, pretože možno využívať čelnú kamerku alebo senzor odtlačkov prstov, ktorý je netradične zabudovaný do bočného tlačidla určeného na prebudenie displeja.

Veľký bezrámikový displej

Displej mobilného telefónu HUAWEI nova 5T má uhlopriečku 6,26" a jemné rozlíšenie 2 340 × 1 080 pixlov. Pomer strán 19,5 : 9 je ideálny na konzumáciu všetkého multimediálneho obsahu. Miniatúrny priestrel pre čelnú kamerku s 32 Mpx rozlíšením tak v podstate ani nepostrehnete.

Takto fotí prémiová trieda

Zadný fotoaparát má celkom štyri šošovky, z ktorých tá hlavná ponúkne hneď 48 Mpx rozlíšenie so svetelnosťou f/1,8. Druhá 16-megapixelová šošovka má slúžiť na širokouhlé zábery so zorným uhlom 117°. Zvyšné dve šošovky sú obe 2 Mpx, pričom jedna slúži na fotenie makro záberov so zaostrením už od 4 cm a druhá potom určuje hĺbku obrazu. Celáfotografická sústava je potom pod kontrolou umelej inteligencie, ktorá sa pomocou rôznych efektov výrazne podieľa na výslednej perfektnej kvalite snímok.

HUAWEI nova 5T

16 Mpx

Superširokouhlý objektív.

48 Mpx

Hlavný objektív.

2 Mpx

Na prácu s hĺbkou ostrosti.

2 Mpx

Makro snímky.

HUAWEI nova 5T

Kirin 980

V útrobách smartfónu kmitá čip Kirin 980 s maximálnou frekvenciou 2,6 GHz. Dopĺňa ho 6 GB operačnej pamäte a úložisko s vynikajúcou kapacitou 128 GB. Táto hardvérová kombinácia je zárukou veľkolepých herných zážitkov. Rovnako dobre bude fungovať smartphone aj s množstvom spustených aplikácií na pozadí.

HUAWEI nova 5T

Veľká batéria v tenkom tele

Na čo by bol ale všetok ten výkon, keby ste si ho nemohli dlho užívať. Od toho je tu parádna batéria s kapacitou 3 750 mAh. Rýchle nabíjanie potom prebieha pomocou konektora USB-C.


Parametre a špecifikácia

Displej

Tvar výrezu v displeji Kruh
Kód:  DHU3141b3
Produktové číslo:  SP-N5T128DSLOM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18