Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

HUAWEI Nova 3

4,9 141 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI Nova 3

vlastnosti telefónu

157 mm

HUAWEI Nova 3

73,7 mm

HUAWEI Nova 3

7,3 mm

Hmotnosť telefónu: 166 g

Úhlopříčka displeje

6,3"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 8.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 750 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

157 × 73,7 × 7,3 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

6 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 24 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

166 g

hmotnosť telefónu

Pohon úplne nového smartfónu tvorí osvedčený chipset Kirin 970, ktorý funguje v tandeme s 6 GB pamäťou RAM. Ak máte v úmysle skôr fotiť ako využívať náročné aplikácie, potom stavíte na ten správny telefón. Huawei Nova 3 má totiž hneď dve súpravy duálnych fotoaparátov s vysokým rozlíšením. Jeho akumulátor s kapacitou 3 750 mAh zaistí spoľahlivé celodenné fungovanie a blesku rýchle nabíjanie vďaka funkcii Quick Charge. Rýchlosť je aj jeho hlavným benefitom, ktorý oceníte pri odomykaní smartfónu. Huawei Nova 3 je totiž vybavený svižnou čítačkou odtlačkov prsta a tvárovým senzorom.

Kľúčové vlastnosti telefónu HUAWEI Nova 3

  • Celkovo štyri fotoaparáty s vysokým rozlíšením a AI funkciami (vrátane 3D Qmoji)
  • Osemjadrový procesor, 6 GB pamäť RAM a interná pamäť s kapacitou až 128 GB
  • IPS displej s uhlopriečkou 6,3" a Full HD+ rozlíšením
  • Odomykanie cez čítačku odtlačkov prsta alebo cez tvárový senzor
  • Batéria s kapacitou 3 750 mAh a funkciou rýchleho nabíjania
  • Hybridný Dual SIM slot
  • Kompatibilný s micro SDXC pamäťovými kartami (maximálne 256 GB)
  • Operačný systém Android 8.1

Dvojča modelu Huawei P20? V žiadnom prípade

Huawei Nova 3 telom možno pripomenie obľúbený model P20, avšak prvá výrazná odlišnosť je poznať už z displeja. Ten má uhlopriečku 6,3", výrez vo vrchnej časti a pomer strán 19,5:9. Čo sa ďalších parametrov týka, obrázky, videá a vôbec všetky vizuálne zážitky vám Nova 3 naservíruje skrze Full HD+ rozlíšenie. O vynikajúcu čitateľnosť a ostrosť farieb pri pohľade z uhlov nebudete ochudobnení vďaka osvedčenej technológii IPS.

Nova 3 a jeho štedrá foto výbava

Ak vám sú dva fotoaparáty málo, Huawei Nova 3 ich má presne o dva viac. Duálny senzor na zadnej strane vás nadchne 16 MPx snímačom a monochromatickým čipom s rozlíšením 24 Mpx. Zhodným rozlíšením sa vám predstaví aj predná kamera, takisto doplnená sekundárnym, avšak v tomto prípade 2 Mpx senzorom. Spoločnosť pri fotení vám bude robiť inteligentný AI systém s funkciou rozpoznania až 8 scén a skrášľujúcim algoritmom, vďaka ktorému nie je šanca, že by ste nespravili senzačný selfie záber. Hraví užívatelia ocenia funkciu 3D Qmoji, ktorá umožňuje animovať niektorú zo zvieracích emotikon pohybmi tváre a výsledok následne zdieľať na sociálnych sieťach.

Rýchle nabíjanie a ešte rýchlejšie odomknutie telefónu

Huawei Nova 3 budete môcť odomykať buďto osvedčenou čítačkou odtlačkov prsta alebo modernejším tvárovým senzorom. Vylepšená technológia Face ID vám zaručí rýchlosť, bezpečie aj dokonalú funkčnosť za akýchkoľvek podmienok. Ani batéria smartfónu vás nesklame. S kapacitou 3 750 mAh a funkciou rýchleho nabíjania nie je problém telefón využívať tak často, ako sa vám zachce.

Kód:  HU3127ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08